Duboka kolica s navlakom od tekstila Pram Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za lutku veličine 42 cm visina ručke 58 cm od 18 mjes

Opis proizvoda

Duboka kolica s navlakom od tekstila Pram Natur iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 18. mjeseca starosti nadalje, koje u njima mogu voziti lutku veličine do 42 cm. Čvrst metalni okvir u kombinaciji s izdržljivom plastikom kolicima jamči sigurnost i visoku stabilnost. Djevojčice u njima mogu bez poteškoća voziti svoju lutku u unutrašnjim i vanjskim prostorima. Udobna ergonomska ručka nalazi se na visini od 58 cm. Kolica su osmišljena i nježnim pastelnim bojama i sadrže praktičan pokrov koji će lutku zaštititi od loših vremenskih uvjeta. Kvalitetan tekstil možete jednostavno očistiti navlaženom krpom ili spužvom.

Na donjem dijelu kolica male će mamice naći dovoljno prostora za pohranu svih dodataka potrebnih za njegu svoje lutke. Realistična kolica predstavljaju izvrstan izbor za sve brižne djevojčice koje se vole igrati zanimanja odraslih. Djeca se vole igrati s lutkama, vole ih kupati, presvlačiti, hraniti, uspavljivati ili voziti uokolo. U šetnjama s lutkom djevojčice će s lutkom razgovarati, brinuti o njenoj udobnosti i tako poboljšati komunikacijske i jezične vještine. Na razigran način približiti će se svijetu odraslih i razvijati logično razmišljanje te finu motoriku. Dimenzije kolica iznose 59*38*58 cm, lutka nije dio paketa.

Francuski Smoby već dugi niz godina djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog originalnog dizajna. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i suvremeni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije59*38*58 cm
Ukupna visina35*23*60 cm
Visina ručke58 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,1 kg
Bilješkano baby
Bojaružičasta
Pogodno za lutku42 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.