Drveni vrtuljak i plišane životinje My all-soft Musical Mobile Home Kaloo s melodijom 'Brahms Lullaby' 70 cm od 0 mjes

Opis proizvoda

Drveni vrtuljak s plišanim životinjama iz moderne linije Home, francuskog proizvođača Kaloo, izuzetna je igračka za dječji krevetić primjerena za najmlađu djecu već od njihovog rođenja nadalje. Vrtuljak je proizveden od prvoklasnog drva, zahvaljujući čemu u dječju sobu donosi originalno stapanje s prirodom. Bebe će se izvrsno zabavljati zapažajući obješene plišane igračke, među kojima su medvjedić, lisica i zečić, ne nedostaju niti šarene loptice. Vrtuljak svira prekrasno melodiju "Brahms Lullaby", koja će se pobrinuti za slatke snove. Vrtuljak iznad krevetića koji svira pomaže djeci upoznati nove oblike i boje te poboljšava njihove kognitivne sposobnosti. Vrtuljak je velik 70 cm, sastoji se od praktične palice za postavljanje na krevetić.

Igra s plišanim igračkama važna je za razvoj svakog djeteta jer povećava aktivnost njihovog mozga, oblikuje njihovu osobnost i razvija spretnost te vještine. Djeca su nakon rođenja izuzetno osjetljiva na vanjske podražaje i trude se upoznati svoju okolinu, pri tome će im izvrsno pomoći i vrtuljak Kaloo. Plišane igračke na vrtuljku nježne su i meke za dječju kožu, njihove nenametljive boje na djecu djeluju umirujuće. Glazbena melodija prilagođena je bebama, čiji tonovi će ih ubrzo oduševiti, s njima će razvijati osjetljivost svog sluha i bolje prepoznati zvukove. Drveni vrtuljak će, zahvaljujući originalnom izgledu, nježnim bojama i mekim igračkama, postati najbolji prijatelj svakog najmlađeg mališana.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno. 

Karakteristike

  • bezvremenski drveni vrtuljak s melodijom
  • za bebe od 0. mjeseca 
  • veličina 70 cm 
  • idealna igračka za uspavljivanje i smirivanje 
  • nježne boje 
  • ispunjava najstrože sigurnosne kriterije 
  • originalan francuski dizajn 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina70 cm
Dimenzije pakiranja35*35*10 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.