Drveni vrtuljak za krevetić Baby Mobile Eichhorn sa šarenim kuglicama od 0 mjes

Opis proizvoda

Drveni vrtuljak za krevetić, njemačkog proizvođača Eichhorn, predstavlja izuzetnu igračku za dječji krevetić koja je primjerena za najmlađu djecu već od njihovog rođenja nadalje. Vrtuljak je proizveden od prvoklasnog bukovog drva, zahvaljujući čemu će u dječju sobu unijeti istinsko stapanje s prirodom. Beba će se tijekom promatranja šarenih kuglica zabavljati, a one će im pomoći da se brže umire i lakše zaspu. Drveni vrtuljak za krevetić djeci pomaže otkrivati nove boje i oblike te poboljšava njihove kognitivne sposobnosti. Dimenzije vrtuljka iznose 20*20 cm, sastoji se i od špagice za vješanje. 

Igračke za najmlađe važne su za razvoj svakog djeteta jer povećavaju aktivnost njihovog mozga, oblikuju njihovu osobnost i razvijaju spretnost i vještine. Drveni vrtuljak stimulira zanimanje najmlađe djece jer nježne i pune boje na kuglicama utječu na djetetovu pozornost. Prilikom proizvodnje i obrade drva uvaženi su najviši standardi kvalitete, igračka ispunjava stroge kriterije kvalitete, zato je sigurna za igru najmlađe djece. Bezvremenski drveni vrtuljak vašoj će obitelji služiti dugi niz godina te će uveseljavati i buduće generacije djece

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi najkvalitetnije drvene igračke, koje izvrsno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su, a razveseliti će i buduće generacije djece. Kod djece potiču zdravu radoznalost, izražavanje i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi obitelji Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, za vrijeme proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskim šumama. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in Germany
Dimenzije20*20 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.