Drveni romobil na tri kotača Wooden 3W Foldable Scooter Black Smoby sklopivi i podesiv po visini

Opis proizvoda

Drveni romobil na tri kotača Wooden 3W Scooter, iz radionice francuskih dizajnera Smoby, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu od 3. godine starosti. Romobil je modernog dizajna, prekrasne crno bijele boje, koja će očarati dječake i djevojčice. Romobil na tri kotača je, zahvaljujući svom metalnom okviru i stabilnom sustavu s tri kotača, kao stvoren za male trkače koji se u bez straha mogu pouzdati u njega. Široka daska romobila izrađena je od kvalitetnog i izdržljivog drva, s protukliznom površinom. Romobil Wooden Scooter Black po potrebi možete jednostavno sklopiti, tako da će se lijepo smjestiti u svaki prtljažnih i moći ćete ga ponijeti bilo gdje sa sobom. 

Volan s protukliznim ručkama podesiv je po visini te ga možete podesiti do 75 cm. Gumirani kotači za vrijeme vožnje su tihi i zaštićeni od pucanja, po potrebi ih možete jednostavno ukloniti i zamijeniti za nove. Ukupne dimenzije romobila iznose 63*33*75 cm. Maksimalna nosivost romobila je 20 kg. Romobil se može pohvaliti sposobnošću da raste zajedno s vašim djetetom, koje će s njim doživjeti mnoštvo zabave i veselih trenutaka, tako da im zasigurno neće dosaditi. 

Moderan romobil s tri kotača puno je stabilniji, sigurniji i udobniji od klasičnog romobila. Djeca će s romobilom naučiti održavati ravnotežu i razvijati svoju spretnost i motoriku. Romobil pomaže pri jačanju mišića nogu, djeca će zahvaljujući njemu provoditi svoje slobodno vrijeme na sviježem zraku. Osim toga, poboljšati će i svoju opreznost i reflekse. Za vrijeme vožnje na romobilu preporučena je i uporaba zaštitnih pomagala, kao što su štitnici za koljena, zapešća i laktove te kaciga. 

Francuska marka Smoby već dugi niz godina djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti i najmlađu djecu. Proces izrade Smoby igračke strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije63*33*75 cm
Ukupna visina75 cm
Dimenzije pakiranja47*18*18 cm
Ukupna dužina62 cm
Prilagodljiva visinaDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Nosivostmax. 20 kg
Bojacrna
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.