Drveni romobil na tri kotača Cars 3 Wheels Foldable Scooter Smoby sklopiv i podesiv po visini, tih i protuklizan

Opis proizvoda

Romobil na tri kotača, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izuzetnu sportsku igračku za sve dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Romobil ima motiv autića Munjeviti Jurić iz omiljenog animiranog filma Cars (Auti). Dječji romobil opremljen je vrhunskom metalnom konstrukcijom, daska je pak izrađena od čvrstog i kvalitetnog drva s protukliznom površinom. Romobil ima pomični zglob, zahvaljujući kojem ga možete bilo kada složiti i jednostavno prenositi ili pospremiti.

Kotači na romobilu zaštićenu su od pucanja, po potrebi ih možete jednostavno ukloniti i zamijeniti novima. Volan možete postaviti na maksimalnu visinu od 70 cm, tako će njegove cjelokupne dimenzije iznositi 61*33*70 cm. Romobil, zahvaljujući volanu podesivom po visini, raste zajedno s vašim djetetom, koje će se zabavljati s vožnjom na njemu i doživjeti mnoštvo veselih trenutaka, zato se sigurno neće dosađivati. Moderan romobil s tri kotača mnogo je stabilniji, sigurniji i udobniji od klasičnih romobila, može se pohvaliti nosivošću od 20 kg.

Zahvaljujući romobilu djeca će učiti održavati ravnotežu i razvijati svoje spretnosti i motoriku. Romobil pomaže pri jačanju mišića nogu, djeca će zahvaljujući njemu proživljavati svoje slobodno vrijeme na sviježem zraku. Osim toga treniraju i svoju opreznost i reflekse. Za vrijeme vožnje na romobilu preporuča se uporaba zaštitnih pomagala, kao što su štitnici za koljena, zapešća i laktove te kaciga. Romobil je sklopiv i jednostavan za uporabu. Tihi i pouzdani gumirani kotači izvrsno se prilagođavaju bilo kojoj površini, vožnja s romobilom je ugodna i zahvaljujući protukliznoj ručci.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju domišljatost i maštu, zato će osvojiti svu djecu. Igračke također ispunjavaju najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije61*33*70 cm
Ukupna visina70 cm
Prilagodljiva visinaDa
Težina3 kg
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.