Drveni most Baby Gym Eichhorn za najmlađe od 3 mjes

Opis proizvoda

Drveni most Baby Gym, vrhunskog njemačkog proizvođača EIchhorn, izvrsna je igračka za sve mališane od 3. mjeseca starosti nadalje. Prekrasan most za najmlađe proizveden je od prvoklasnog bukovog drva, zahvaljujući čemu je izuzetno izdržljiv i stabilan. Bezvremenski prirodan izgled u kombinaciji s veselim bojama obogatiti će svaku sobu, djeca će se igrati u ugodnoj i domaćoj atmosferi. Mogu se veseliti različitim aktivnostima koje će ih zabavljati satima. Istraživati će drvenog zečića s plišanim ušima, igrati se sa šarenim prstenima i kuglicama te učili raspoznavati nove boje i oblike. Za vrijeme igre roditelji im mogu pripovijedati zabavne dogodovštine zečića, zahvaljujući čemu će se još bolje zabavljati.

Igračke na mostu osvojiti će dječake i djevojčice, nude im izvrsne aktivnosti za razvijanje njihovih motoričkih i kognitivnih sposobnosti. Materijal, korišten za vrijeme proizvodnje, ispunjava stroge kriterije i standarde kako bi se djeca igrala u maksimalno sigurnim uvjetima. Žive i nježne boje igračaka prilagođene su potrebama najmlađe djece koja uče raspoznavati pojedine boje. Već od malih nogu će na taj način razvijati svoju percepciju prostora, logično razmišljanje i izražavanje. S drvenim mostom Eichhorn vašim najmlađima stvoriti ćete omiljeni kutak za igru, u kojem će provoditi sate i sate. Dimenzije proizvoda iznose 46*56*42 cm. 

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi moderne drvene igračke, koje savršeno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su, a razveseliti će i buduće generacije djece. Kod djece potiču zdravu radoznalost, izražavanje i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, za vrijeme proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskim šumama. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 mjeseca
PodrijetloGermany
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.