Drveni luk Baby Gym Trainer Eichhorn podesiv po visini za najmlađe od 3 mjes

Opis proizvoda

Drveni luk Baby Gym Trainer, vrhunskog njemačkog proizvođača Eichhorn, predstavlja izvrsnu igračku za sve bebe od 3. mjeseca starosti nadalje. Prekrasan luk za najmlađe proizveden je od prvoklasnog drva, zahvaljujući čemu je izuzetno izdržljiv i stabilan. Bezvremenski prirodan izgled u kombinaciji s veselim bojama obogatiti će svaku sobu, djeca će se igrati u ugodnoj i domaćoj atmosferi. Mogu se veseliti raznim aktivnostima koje će ih zabavljati satima. Istražiti će drvenog zečića s plišanim ušima, igrati se sa šarenim prstenima i upoznati nove boje i oblike. Luk je podesiv po visini u 3 položaja - 50 cm, 46 cm ili 42 cm od tla.

Igračke na luku osvojiti će dječake i djevojčice, nude im izvrsne aktivnosti za razvijanje svojim motorički i kognitivnih sposobnosti. Materijal, korišten za vrijeme proizvodnje, ispunjava stroge kriterije i standarde, kako bi se djeca igrama u maksimalno sigurnim uvjetima. Jarke i nježne boje na igračkama prilagođene su potrebama najmlađe djece, koja će brže učiti raspoznavati pojedine boje. Već od malih nogu će na taj način razvijati percepciju prostora, logično razmišljanje i izražavanje. S drvenim lukom Eichhorn vašim najmlađima stvoriti ćete omiljeni kutak za igru, u kojem će provodite sate i sate. Dimenzije proizvoda su 46*52*60 cm.

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi moderne drvene igračke, koje savršeno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su, a razveseliti će i buduće generacije djece. Kod djece potiču zdravu radoznalost, izražavanje i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, za vrijeme proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskim šumama. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 mjeseca
PodrijetloGermany
Dimenzije46*52*60 cm
Ukupna visina50 cm
Dimenzije pakiranja54*46*46 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.