Drveni lanac Rabbit Pram Chain Baby Eichhorn 54 cm sa zečićem za kolica od 0 mjes

Opis proizvoda

Drveni lančić Rabbit Pram Chain, njemačkog proizvođača Eichhorn, predstavlja izvrstan izbor za svu novorođenčad i dojenčad. Bezvremenski drveni lančić u obliku zečića proizveden je od prvoklasnog bukovog drva, zahvaljujući čemu je izuzetno izdržljiv i istovremeno nježan na dodir. Drveni lančić jednostavno postavite na kolica, kako bi ga mogli koristiti za vrijeme šetnje u parku, putovanja ili kupovine. Prekrasne boje drvenih kuglica, nasmiješeni zečić s plišanim ušima, kružići i narančasta mrkvica osvojiti će pozornost bebe i stvoriti ugodnu i veselu atmosferu. Ovo bezvremensko pomagalo u vašoj obitelji ostati će dugi niz godina.

Igračke za najmlađe važne su za razvoj svakog djeteta jer povećavaju aktivnost njihovog mozga, oblikuju njihovu osobnost i razvijaju spretnost i vještine. Upravo u prvim tjednima nakon rođenja taktilna percepcija djeteta je povećana, dijete reagira na svaki dodir. Drveni lančić potiče pozornost vaših najmlađih, s njim će istovremeno upoznati nove boje i oblike, što pozitivno utječe na djetetovu pozornost. Dužina lančića iznosi 54 cm. Prilikom proizvodnje i obrade drva poštivani su najviši standardi kvalitete, igračka ispunjava stroge kriterije kvalitete, zato je sigurna za igru najmlađe djece. 

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi moderne drvene igračke, koje savršeno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su, a razveseliti će i buduće generacije djece. Kod djece potiču zdravu radoznalost, izražavanje i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, za vrijeme proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskim šumama. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloGermany
Ukupna dužina54 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.