Drveni alat Tool Box Eichhorn i različite komponente za slaganje 30 dijelova

Opis proizvoda

Drveni alat Tool Box, njemačkog proizvođača Eichhorn, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu od 3. godine starosti nadalje, koja se vole igrati zanimanja. S 30-djelnim setom za popravke igrati će se majstora i domara. Na raspolaganju im je kvalitetna drvena kutija s dodacima, među kojima su odvijač, ključ, čekić, dijelovi za montažu i razni vijci te matice. Vješti majstori iskušati će se u radu s pojedinim alatima, naučiti će kako njima rukovati i, zahvaljujući prenosivoj kutiji s otvorima za montažu i velikom ručkom, alat mogu nositi i u posjete svojim prijateljima. Mali mehaničari testirati će svoju tehničku vještinu, razvijati logično razmišljanje i prostorni vid.

Sastavljanje će uvijek otkrivati nove mogućnosti za igru i za to vrijeme se satima zabavljati. Drveni alat ima velik utjecaj na razvoj djece, povećava aktivnost njihovog mozga, oblikuje njihovu osobnost, vještine i spretnost. Alat od drva Eichhorn može se pohvaliti bezvremenskim dizajnom i najvišom njemačkom kvalitetom, zahvaljujući kojoj će kocke dočekati i buduće generacije djece. Kod djece potiče kreativno i apstraktno razmišljanje, s njim će otkrivati nove ideje i zamisli te naučiti rješavati probleme i gledati svijet na drugačiji način. Nakon svake uspješne montaže pridobiti će zdravu samouvjerenost i oslanjati se sami na sebe. Dimenzije proizvoda iznose 11*22*12 cm.

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi moderne drvene igračke, koje savršeno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su, a razveseliti će i buduće generacije djece. Kod djece potiču zdravu radoznalost, izražavanje i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, za vrijeme proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskim šumama. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije11*22*12 cm
Ukupna visina12 cm
Dimenzije pakiranja12*23*15 cm
Ukupna dužina22 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,62 kg
Bilješka100% FSC recycled
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.