Drvene puzzle Disney Classics Jungle Book Educa 2x16 dijelova

Opis proizvoda

Drvena dječja slagalica Disney Classics Jungle Book, španjolskog proizvođača Educa razveseliti će sve dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Mogu se veseliti dvjema slagalicama, na kojima su prikazani omiljeni Disney animirani filmovi - Kralj lavova i Knjiga o džungli. Puzzle kasnije možete rastaviti i pospremiti u kutiju. Dječja igra sa slagalicom pomaže pri optimalnom razvoju mašte, izražavanja i spretnosti ruku djeteta, na taj način poboljšavaju svoj smisao za detalje i koncentraciju. Veličina sastavljene slike je 26*18 cm. 

Slagalica sveukupno sadrži 32 dijela, po 16 dijelova svaka sličica. Nakon što ju složite, nastaje divna slika. Puzzle su izrađene od kvalitetnog drva. Ispunjavaju sigurnosne standarde - sigurne su za djecu i odrasle. Ove puzzle na sebi imaju zabavne i vesele sličice. Pojedinačni dijelovi većih su dimenzija i tako omogućavaju lakše slaganje. Educa se specijalizira prvenstveno za izradu puzzli i didaktičkih igara. U ponudi tvrtke Educa nalazi se mnogo divnih puzzli, koje zasigurno ne smiju nedostajati u vašoj kolekciji.

Uz Educa puzzle ne trebate se zabrinjavati zbog izgubljenih dijelova. Za slagalice s više od 16 dijelova proizvođač Educa će vam preko obrasca besplatno poslati do 16 dijelova izgubljenih puzzli. Tako da se ne morate brinuti da vaše puzzle neće biti dovršene. Ovo je jedinstvena usluga španjolskog proizvođača Educa, koji se specijalizira za izradu puzzli i didaktičkih igara za djecu i odrasle. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloSpain
Dimenzije26*18 cm
Dimenzije pakiranja25*17*7 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Djelići puzzli2x 16
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.