Drvene kocke Feel and Sound Blocks Eichhorn s uzorkom 20 kom 4 kocke s teksturom i 2 zvuka veličina 40 mm od 12 mjes

Opis proizvoda

Drvene kocke Feel and Sound Blocks, njemačkog proizvođača Eichhorn predstavljaju izvrstan izbor za sve dječake i djevojčice od 12. mjeseca starosti. Moderan set sadrži 20 šarenih kocaka veličine 4 cm, zahvaljujući kojima će djeca za vrijeme slaganja raznih građevina vježbati svoju finu motoriku, percepciju prostora i logično razmišljanje. Među kockama se kriju 4 kocke s teksturom, koje će djeci poboljšati percepciju i osjetljivost na razne vrste površina te 2 zvučne kocke, s kojima će naučiti razlikovati zvukove. Proizvedene su od kvalitetnog bukovog drva, u vašoj obitelji ostati će dugi niz godina i uveseljavati buduće generacije djece.

Originalan njemački dizajn i najviša kvaliteta drvenih kocaka kod djece potiče razvoj mašte i izražavanja te oblikuje njihovu osobnost. S njima će se igrati i više djece zajedno, braća i sestre te prijatelji. Igra s kockama Eichhorn stvara kreativnu atmosferu, za to vrijeme djeca će poboljšati svoje tehničko izražavanje, naučiti razlikovati nove boje i oblike. Precizno oblikovane kocke djeci omogućavaju svakodnevno otkrivanje novih mogućnosti slaganja. Djeca istovremeno razvijaju osjećaj za estetiku, uče zapažati stvari vlastitim očima i pridobivaju samopouzdanje za svaku složenu građevinu. Glatka površina pažljivo obrađenog drva i korištene zdravlju neškodljive boje jamče djeci sigurnost za vrijeme igre. Dječji set kocaka primjeren je i za predškolske ustanove.

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi moderne drvene igračke, koje savršeno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su, a razveseliti će i buduće generacije djece. Kod djece potiču zdravu radoznalost, izražavanje i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, za vrijeme proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskim šumama. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije. 

Karakteristike

  • set 20 drvenih kocaka
  • 4 kocke s teksturom i 2 zvučne kocke
  • njemački dizajn i kvaliteta marke Eichhorn
  • igračka za više generacija
  • za svestrani razvoj dječaka i djevojčica
  • ispunjava sve stroge norme i kriterije EU
  • primjerno od 12. mjeseca
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije pakiranja4*20*16 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,85 kg
Bilješka100% FSC recycled
Veličina kocki40 mm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.