Drvene kocke moped Constructor Scooter Eichhorn 4 modela (moped, avion, romobil, vilinski konjic) 65 dijelova

Opis proizvoda

Drvena slagalica 4u1 Constructor Scooter, njemačkog proizvođača Eichhorn, izuzetna je igračka za svu vještu djecu od 3. godine starosti. Bezvremenski 65-dijelni set od drva djeci omogućava sastavljanje 4 različitih modela - mopeda, aviona, romobila i vilinskog konjica. Glavni dijelovi kocaka precizno su dorađeni o proizvedeni od bukovog drva i djeci omogućavaju jednostavnu uporabu. Dječaci i djevojčice igrati će se tehničara, prilikom sastavljanja okušati će svoje vještine, razvijati logično razmišljanje i tehničko izražavanje. Kocke će postati omiljena zabava za svako radoznalo dijete koje će se s njima zabavljati satima. 

Igračke za sastavljanje imaju velik utjecaj na razvoj djece, povećavaju aktivnost njihovog mozga, oblikuju njihovu osobnost, vještine i spretnost. Drvene kocke Eichhorn mogu se pohvaliti preciznoj obradi detalja, originalnim dizajnom i najvišom njemačkom kvalitetom. Kod djece bude kreativnost i apstraktno razmišljanje, dobivaju nove ideje i uče kako realizirati svoje ideje. Nakon svakog sastavljanja kocaka dobivaju zdravo samopouzdanje te se mogu oslanjati na vlastite sposobnosti. Vesele boje u kombinaciji s prirodnim izgledom obogatiti će svaku sobu i stvoriti kreativnu atmosferu. 

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi najkvalitetnije drvene igračke, koje izvrsno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su, a razveseliti će i buduće generacije djece. Kod djece potiču zdravu radoznalost, izražavanje i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi obitelji Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, za vrijeme proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskim šumama. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije. 

Karakteristike

  • 65-dijelni drveni set za sastavljanje
  • 4 različita modela
  • vrhunski njemački dizajn marke Eichhorn 
  • igračka za više generacija 
  • za svestrani razvoj djece 
  • ispunjava sve stroge norme i standarde EU 
  • primjereno od 3. godine starosti 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Germany
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.