Drvene kocke Dinosaurus Constructor Eichhorn 3 modela 100 dijelova od 5 god

Opis proizvoda

Drveni set za sastavljanje Dinosaurus, njemačkog proizvođača Eichhorn, predstavlja izuzetan poklon za svu kreativnu djecu već od 5. godine starosti. Bezvremenski 100-dijelni set djeci omogućava sastavljanje čak 3 različita dinosaura. Stegosaur, T-Rex i Brontosaur. Glavni dijelovi kocaka s precizno dorađenim detaljima proizvedeni su od kvalitetnog bukovog drva i djeci omogućavaju jednostavnu uporabu. Dječaci i djevojčice igrati će se konstruktora, a prilikom sastavljanja okušati će svoje vještine, razvijati logično razmišljanje i tehničko izražavanje. S ovom vrhunskom igračkom djeca će se zabavljati satima, a moći će se i igrati sa sastavljenim dinosaurima. 

Sastavljanje pozitivno utječe na razvoj djece, povećava aktivnost njihovog mozga, oblikuje njihovu osobnost, vještine i sposobnost. Drveni set za sastavljanje Eichhorn može se pohvaliti s originalnim dizajnom i najvišom njemačkom kvalitetom, zahvaljujući čemu će vašoj obitelji služiti dugi niz godina. U djeci potiče kreativnost i apstraktno razmišljanje, dobivaju nove ideje i uče kako realizirati svoje ideje. Nakon svakog sastavljanja kocaka dobiti će zdravo samopouzdanje, kako bi se mogli osloniti na vlastite sposobnosti. Vesele boje obogatiti će svaku sobu i stvoriti kreativnu atmosferu. 

Njemački Proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi najkvalitetnije drvene igračke, koje izvrsno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su te će uveseljavati i buduću generaciju djece. Kod djece potiču razvoj radoznalosti, izražavanja i razvijaju njihove vještine te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi obitelji Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, prilikom proizvodnje igračke, korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivi šumarstvom. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne standarde i norme, određene od strane Europske unije. 

Karakteristike 

  • 130-dijelni drveni set za sastavljanje 
  • mogućnost za sastavljanje 3 modela dinosaura 
  • vrhunska njemačka kvaliteta marke Eichhorn 
  • igračka za više generacija 
  • za svestrani razvoj dječaka i djevojčica 
  • ispunjava sve stroge norme i standarde EU 
  • primjereno od 5. godine starosti 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 5 godina
Dimenzije8*28*20 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.