Drvena zvečka Baby Eichhorn s perlicama i prstenima od 3 mjes

Opis proizvoda

Drvena zvečka Baby, njemačkog proizvođača Eichhorn savršen je poklon za sve bebe od 3. mjeseca starosti nadalje. Bezvremenska zvečka proizvedena je od najboljeg bukovog drva te će pomoći pri razvoju spretnosti i sposobnosti vaših mališana. Zahvaljujući svom originalnom obliku dugo će zabavljati djecu. Zvečka se sastoji od raznobojnih perlica, koje stvaraju oblik četverokuta, na kojem se nalaze dva drvena i dva silikonska prstena s malim izbočenim točkicama. Zahvaljujući svom konceptu dječaci i djevojčice moći će se u potpunosti posvetiti proučavanju novih oblika i boja, poboljšati svoju finu motoriku i vježbati svoj osjet sluha s prirodnim zvucima zvečke. Nježna prirodna površina istovremeno djeci prilikom igre nudi najbolje doživljaje stapanje s prirodom

Igračke za bebe važne su za razvoj svakog djeteta, jer povećavaju aktivnost njihovog mozga, oblikuju njihovu osobnost i razvijaju spretnost i sposobnost. U mjesecima nakon rođenja povećava se taktilna percepcija djeteta jer beba reagira na svaki dodir, a zvečka Eichhorn primijenjena je i za poticanje tog osjećaja. Izrađena je u nježnim bojama koje su preporučene za najmlađu djecu, jer još uvijek nemaju u potpunosti razvijen vid te ne vide sve boje. Prilikom proizvodnje i obrade drva u obzir su uzeti najviši standardi kvalitete, te igračka ispunjava stroge kriterije kvalitete, zbog čega je sigurna za igru najmlađe djece. 

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi moderne drvene igračke koje odlično potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su i razveseliti će i slijedeće generacije djece. Kod djece potiču zdravu znatiželju, maštu i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najveći etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, prilikom proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskoj šumi. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 mjeseca
PodrijetloGermany
Dimenzije5*12*23 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,09 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.