Drvena zvečka Rabbit 2in1 Baby Eichhorn zečić s kuglicama u trbuščiću od 3 mjeseca

Opis proizvoda

Drvena zvečka Rabbit 2u1 Baby, njemačkog proizvođača Eichhorn, savršen je poklon za svu dojenčad od 3. mjeseca starosti nadalje. Prekrasna zvečka proizvedena je od najbolje bukovog drva i pomoći će pri razvoju spretnosti i vještina vaših mališana. Drvena igračka sastoji se od veselog zečića koji u prozirnom trbuščiću krije šarene kuglice. Uši zečića izrađene su od kvalitetnog i nježnog pliša. S ovom izvrsnom igračkom najmlađi dječaci i djevojčice zabavljati će se proučavajući nove oblike i boje, trenirajući svoj osjet sluha s prirodnim zvukom zvečke. Bezvremenska zvečka najviše kvalitete ostati će u vašoj obitelji dugi niz godina.

Igračke za najmlađe važne su za razvoj svakog djeteta jer povećavaju aktivnost njihovog mozga, oblikuju njihovu osobnost i razvijaju spretnost i vještine. U prvim mjesecima nakon rođenja taktilna percepcija djece je povišena, dijete reagira na svaki dodir, a za poticanje te osjetljivosti primjerena je i drvena zvečka Rabbit 2u1. Osmišljena je u jarkim i izrazitim bojama, koje se preporučaju za najmanju djecu jer nemaju u potpunosti razvijen vid i ne vide još sve boje. Prilikom proizvodnje i obrade drva poštivani su najviši standardi kvalitete, igračka ispunjava stroge kriterije kvalitete, zato je sigurna za igru najmlađe djece. 

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi moderne drvene igračke, koje savršeno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su, a razveseliti će i buduće generacije djece. Kod djece potiču zdravu radoznalost, izražavanje i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, za vrijeme proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskim šumama. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 mjeseca
PodrijetloGermany
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.