Drvena staza za autiće Race Track Eichhorn s 4 trkaćim automobilima od 12 mjes

Opis proizvoda

Drvena autostaza Race Track, njemačkog proizvođača Eichhorn, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu od 12. mjeseca starosti. Prekrasna staza proizvedena je od prvoklasnog bukovog drva, u dječjoj sobi stvoriti će ugodnu i domaću atmosferu. Dječaci i djevojčice će za vrijeme igre trkača spuštati autiće po 4-katnoj stazi i izuzetno se zabavljati. U setu se nalaze 4 drvena autića u plavoj, žutoj, crvenoj i zelenoj boji. Bezvremenski set pomaže pri razvoju fine motorike i percepcije prostora, s njim će djeca otkrivati brzinu autića i učiti logično razmišljanje.

Njemački dizajn i detaljno dorađeni elementi potiču razvoj mašte i kreativnosti te bude zdravu dječju radoznalost. Originalna autostaza u vašoj obitelji uveseljavati će i buduće generacije djece. Braća i sestre te prijatelji zajedno će se zabavljati spuštajući autiće i zapažati koliko im treba da stignu do cilja. Prekrasne boje pomažu pri razvoju djetetovog osjećaja za estetiku, pridobivaju zdravo samopouzdanje i realiziraju svoje snove. Glatka površina pažljivo obrađenog drva i korištene zdravlju neškodljive boje jamče djeci sigurnost za vrijeme igre. 

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi moderne drvene igračke, koje savršeno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su, a razveseliti će i buduće generacije djece. Kod djece potiču zdravu radoznalost, izražavanje i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, za vrijeme proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskim šumama. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije.  

Karakteristike

  • autostaza na kat
  • 4 autića (plavi, zeleni, crveni i žuti)
  • vrhunska njemačka kvaliteta marke Eichhorn
  • igračka za više generacija
  • za svestrani razvoj dječaka i djevojčica
  • ispunjava sve stroge norme i kriterije EU
  • primjerna od 12. mjeseca starosti
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Ukupna visina31 cm
Dimenzije pakiranja13*39*32 cm
Ukupna dužina38 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,98 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.