Drvena slagalica radni strojevi Constructor Tool Box Eichhorn autodizalica džip kamion i službeno vozilo 170 dijelova od 6 godina

Opis proizvoda

Drvena slagalica radni strojevi Constructor Tool Box, njemačkog proizvođača Eichhorn predstavlja modernu igračku za sastavljanje, s kojom će se zabavljati sva djeca od 6. godine starosti. S bogatim 170-djelnim setom moći će sastaviti 4 savršena modela - pokretnu dizalicu, džip, kamion ili službeno vozilo. Glavni dijelovi slagalice s precizno dorađenim detaljima proizvedeni su od bukovog drva, koje je ugodno na dodir, a djeci omogućava jednostavnu uporabu. Mali inženjeri i građevinari će prilikom slaganja iskušati svoje sposobnosti i tehničke vještine, razvijati logično razmišljanje i tehničko izražavanje. Uz sastavljanje ove originalne slagalice otkriti će uvijek nove mogućnosti igre te se pri tome satima zabavljati.

Slagalice imaju velik utjecaj na razvoj svakog djeteta, povećavaju aktivnost njihovog mozga, oblikuju njihovu osobnost, vještine i sposobnost. Drvena slagalica Eichhorn može se pohvaliti bezvremenskim dizajnom i najvišom njemačkom kvalitetom, zahvaljujući kojoj će slagalica dočekati i buduće generacije. Kod djece potiče kreativno i apstraktno mišljenje, uz nju će otkriti nove ideje i zamisli te naučiti rješavati probleme i gledati svijet na drugačiji način. Nakon svakog sastavljanja slagalice zadobiti će zdravo samopouzdanje i pouzdati se u vlastite sposobnosti. Vesele i žive boje u kombinaciji s prirodnim izgledom oživjeti će svaku sobu i stvoriti kreativnu atmosferu.

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi najkvalitetnije drvene igračke, koje savršeno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su i razveseliti će i slijedeće generacije djece. Kod djece potiču zdravu znatiželju, izražavanje i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn pridonose tradicionalnoj zaštiti šuma, prilikom proizvodnje korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, pridobiveno održivim šumarstvom u Bavarskoj šumi. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određeno od strane Europske unije.

Karakteristike

  • 170-djelni set drvene slagalice
  • 4 različita modela (autodizalica, džip, kamion, službeno vozilo)
  • vrhunska njemačka kvaliteta marke Eichhorn
  • igrača za više generacija
  • za svestrani razvoj djece
  • ispunjava stroge norme i kriterije EU
  • primjerno od 6. godine starosti
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 6 godina
PodrijetloGermany
Dimenzije pakiranja10*39*25 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,16 kg
Bilješka100% FSC recycled
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.