Drvena slagalica Svemir Rocket Constructor Tool Box Eichhorn raketa svemirski brod i svemirski šatl 250 dijelova od 6 godina

Opis proizvoda

Drvena slagalica Svemir 3u1 Rocket Constructor, njemačkog proizvođača Eichhorn predstavlja savršen poklon za svu kreativnu djecu od 6. godine starosti. S bogatim 250-dijelnim setom zabavljati će se u sastavljanju 3 originalna svemirska modela - raketa, svemirski brod ili svemirski šatl. Glavni dijelovi slagalice, s precizno dorađenim detaljima, proizvedeni su od bukovog drva, koji je ugodan na dodir, a djeci omogućava jednostavnu uporabi. Mali majstori će za vrijeme sastavljanja iskušati svoju spretnost i vještinu, razvijati logično razmišljanje i prostorni vid. Sastavljanjem ove vrhunske slagalice otkrivati će uvijek nove mogućnosti igre i za to vrijeme se satima zabavljati. Svi dijelovi su zapakiranu su u praktičnu kutiju s užetom, tako da ih jednostavno možete prenositi.

Kvalitetna slagalica utječe na pravilan razvoj djece, povećavaju aktivnost njihovog mozga, oblikuju njihovu osobnost, vještine i spretnost. Drvene slagalice Eichhorn mogu se pohvaliti precizno obrađenim detaljima, originalnim dizajnom i najvišom njemačkom kvalitetom. U djeci bude kreativno i apstraktno razmišljanje, utvrđuju kako ostvariti svoje idete i riješiti probleme, interesiraju se za svemir i svijet oko njih. Nakon svakog sastavljanja slagalice pridobiti će zdravo samopouzdanje i osloniti se na na vlastite snage i sposobnosti. Žive boje u kombinaciji s prirodnim izgledom obogatiti će svaku sobu i stvoriti kreativnu atmosferu.

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi najkvalitetnije drvene igračke, koje izvrsno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su i uveseljavati će i buduće generacije djece. Kod djece potiču razvoj radoznalosti, izražavanja te razvijaju njihove vještine i finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi obitelji Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, prilikom proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% drvo FSC®, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskoj šumi. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije.

Karakteristike

  • 250-dijelni drveni set slagalica
  • moguće je sastaviti 3 različita modela (raketa, svemirski šatl, svemirski brod)
  • vrhunska njemačka kvaliteta marke Eichhorn
  • igrača za više generacija
  • za svestrani razvoj dječaka i djevojčica
  • ispunjava stroge norme i kriterije EU
  • primjerno od 6. godine starosti
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 6 godina
PodrijetloGermany
Dimenzije pakiranja14*25*27 m
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,15 kg
Bilješka100% FSC recycled
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.