Drvena ploča obostrana Wooden Board Smoby magnetna/na krede podesiva po visini sklopiva s 80 dodataka

Opis proizvoda

Drvena obostrana ploča Wooden Board, francuskog proizvođača Smoby, izrađena je od bukovog drva, u kombinaciji s izdržljivom plastikom, ugodnom na dodir. Bezvremenskoj ploči veseliti će se dječaci i djevojčice od 3. godine starosti - na jednoj strani ploče mogu pisati s flomasterom, a po drugoj strani s kredom. Obje strane zatim možete jednostavno obrisati s krpom ili spužvom. Ispod površine za crtanje je polica za pisaće potrepštine, koja istovremeno efikasno štiti pod od padanja prašine s krede. Sa strane je pretinac, gdje će lijepo pospremiti magnetne dodatke. Kopča na gornjem dijelu djeci služi za pričvršćivanje sličica. 

Djeca se mogu veseliti izvrsnom setu od 80 dodataka, među kojima će naći magnetna slova, brojeve, znakove, flomastere, šarene krede i krpicu. Ploča je proizvedena u kombinaciji ugodnih boja, koje će ukrasiti svaku dječju sobu, a njena visina može se podesiti do visine od 120 cm. Djeca će se s njom zabavljati dugo godina, za to vrijeme oblikovati će svoje prve riječi, rješavati svoje prve matematičke zadatke i razvijati logično razmišljanje. Ovo dječje pomagalo za crtanje pomaže pri razvoju umjetničkog talenta, dječje mašte i spretnosti pri crtanju. Zahvaljujući dodacima, ova igračka izvrsno je pomagalo za djecu u predškolskom i ranom školskom razdoblju, zato je primjeren dodatak i za predškolske ustanove. 

Ploču za djecu možete brzo pospremiti, a ne zauzima ni puno prostora. Ukupne dimenzije iznose 50*55*120 cm, ukupna visina iznosi 120 cm. Smoby već godinama djeci donosi bezvremenske igračke pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije50*55*120 cm
Ukupna visina120 cm
Dimenzije pakiranja47*10*57 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.