Drvena ljuljačka Wooden Baby Swing Outdoor Eichhorn prirodna dužine 140-210 cm sa sjedalicom 30*30 cm i 20 kg nosivosti od 12 mjeseci

Opis proizvoda

Drvena ljuljačka Wooden Baby Swing Outdoor, njemačkog proizvođača Eichhorn izuzetan je poklon za dječake i djevojčice od 12. mjeseca starosti. Bezvremenska ljuljačka proizvedena od prvoklasnog brezovog drva i izdržljivog užeta, koje možete podesiti na dužinu od 140 do 210 cm. Maksimalna nosivost ljuljačke je 20 kg, dimenzije njene sjedalice su 30*30 cm. Čvrsta drvena konstrukcija s visokim obručem djeci omogućava visoku stabilnost za vrijeme ljuljanja. Ljuljačka se može objesiti na drvo ili penjalicu u vrtu, testirana je i certificirana od strane njemačke tvrtke za ocjenu kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim propisima GS.

Pri izradi korišteno je samo pažljivo obrađeno drvo, zahvaljujući kojem će se djeca igrati s proizvodom najviše kvalitete. Nježna i pažljivo obrađena površina od prirodnog drva djeci omogućava najbolje doživljaje prilikom igre. Ljuljanje na dječjoj ljuljački zabavno je za svu djecu još od malih nogu. Dječaci i djevojčice vježbati će mišiće cijelog tijela dok se ljuljaju i naučiti održavati ravnotežu i stabilnost. Ljuljačka Eichhorn kompaktnih je dimenzija, možete ju ponijeti sa sobom i na izlete i praznike.

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi najkvalitetnije drvene igračke, koje izvrsno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su i razveseliti će i slijedeće generacije djece. Kod djece potiče zdravu radoznalost, izražavanje i razvija njihove sposobnosti te finu motoriku. Eichhornovi najviši etički i ekološki standardi doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije30*30 cm
Ukupna visina140 - 210 cm
Dimenzije pakiranja11*31*31 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,15 kg
Nosivost20 kg
Bojabéžová
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.

Pitanje o proizvodu

Polja sa * su obavezna