Drvena klupa podesiva za pisanje i crtanje Modulo Space Desk Smoby obostrana sklopiva s 80 dodataka magnet/kreda

Opis proizvoda

Drvena klupa za crtanje i pisanje Modulo Space Desk proizvedena je od masivnog bukovog drva, u kombinaciji s čvrstom i izdržljivom plastikom, zahvaljujući čemu će vašoj djeci služiti dugi niz godina. Dječju klupu možete sklopiti u nekoliko trenutaka, bez uporabe alata, te tako neće zauzeti puno prostora. Dječaci i djevojčice od 3. godine starosti moći će se igrati sa setom 80 dodataka, među kojima su flomaster koji se može izbrisati, magnetna slova, brojevi i matematički znakovi, krpica za brisanje ploče i 6 šarenih kreda. Obostrana ploča djeci omogućava da na njoj crtaju s obje strane, s jedne na magnetnoj bijeloj ploči, i s druge na klasičnoj crnoj s kredom. 

Dasku za pisanje možete podići, i na njoj će moći s obje strane crtati i pisati čak dvoje djece. Jedno dijete može sjediti na klupi i crtati crteže ili se igrati slikara, a drugo se može igrati učitelja, stoji pri ploči i daje svojim prijateljima matematične zadatke ili provjerava njihovo znanje abecede. Ispod daske za pisanje nalazi se veliki pretinac, koji možete napuniti kredama, flomasterima i magnetima. Površina za crtanje je obostrana i djeca djeca ju mogu mijenjati prema vlastitim željama. Ploču možete položiti i vodoravno na stalku, zahvaljujući tome djeca će na raspolaganju imati više mogućnosti crtanja, a pisaće potrepštine možete odložiti u veliki pretinac sa strane. 

Klupa s udobnom sjedalicom i velikom površinom vašoj djeci omogućava mnoštvo zabavnih trenutaka. Crtanje i pisanje razvija dječju maštu i igre zanimanja te želju za učenjem i stvaralaštvom. Djeca poboljšavaju finu motoriku, pridobivaju samopouzdanje pri radi s pisaćim potrepštinama te se uče strpljenju i usredotočuju se na konačni rezultat. Klupa s pločom prekrasne je svijetle boje prirodnog drva, u kombinaciji s plavim i narančastim detaljima. Na klupi po potrebi može sjediti i dvoje djece. Dimenzije proizvoda iznose 64*60*102 cm. Klupa Smoby primjerena je i za predškolske ustanove, te će im pomoći s pripremom za školu. 

Smoby već godinama djeci donosi edukativne igračke pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te suvremen izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije64*60*102 cm
Dimenzije pakiranja68*12*59 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.