Drvena igračka s čekićem Hammering Bench Eichhorn 8 šarenih valjaka 10 dijelova od 12 mjes

Opis proizvoda

Drvena igračka s čekićem Hammering Bench, njemačkog proizvođača Eichhorn, bezvremenska je igračka za sve dječake i djevojčice od 12. mjeseca starosti. Prekrasna igračka s čekićem proizvedena je od prvoklasnog bukovog drva, u dječjoj sobi stvoriti će veselu i ugodnu atmosferu. Dječaci i djevojčice zabavljati će se kuckanjem 8 šarenih valjaka, zahvaljujući čemu će vježbati svoju finu motoriku, percepciju prostora te jednako tako brže raspoznavati boje. Dio paketa je i drveni čekić, prilagođen malim dječjim ručicama.

Igračke za najmlađe važne su za razvoj svakog djeteta što povećava aktivnost njihovog mozga te razvija spretnost i vještine. Igračka s čekićem osmišljena je u kombinaciji prirodne i žive crvene boja, koja pomaže djeci lakše razlikovati boje. Pri kuckanje valjaka naučiti će procjenjivati pravilan nagib i jačinu udarca. Na taj način pridobivaju zdravo samopouzdanje, uče se oslanjati sami na sebe i brže rješavaju zadatke. Za vrijeme proizvodnje i obrade drva poštivani su najviši standardi kvalitete, igračka ispunjava stroge kriterije kvalitete, zato je sigurna za igru najmlađe djece. Dimenzije proizvoda iznose 9*13*24 cm.

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi moderne drvene igračke, koje savršeno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su, a razveseliti će i buduće generacije djece. Kod djece potiču zdravu radoznalost, izražavanje i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, za vrijeme proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskim šumama. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije. 

Karakteristike

  • drvena igračka s čekićem, igračka najviše kvalitete
  • 8 šarenih valjaka
  • vrhunska njemačka kvaliteta marke Eichhorn
  • igračka za više generacija
  • za svestrani razvoj dječaka i djevojčica
  • ispunjava sve stroge norme i kriterije EU
  • primjerno od 12. mjeseca
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije9*13*24 cm
Ukupna visina13 cm
Dimenzije pakiranja10*25*14 cm
Ukupna dužina24 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,56 kg
Bilješka100% FSC recycled
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.