Drvena zvečka s grickalicom na obruču Baby Eichhorn s kuglicama od 3 mjes

Opis proizvoda

Drvena zvečka s grickalicom na prstenu Baby, njemačkog proizvođača Eichhorn izvrsna je igračka za sve bebe od 3. mjeseca starosti nadalje. Bezvremenska zvečka proizvedena od prvoklasnog bukovog drva i pomoći će pri razvoju vještine i spretnosti vaših mališana, a zahvaljujući svom originalnom obliku dugo će zabavljati djecu. Grickalica se sastoji od 6 šarenih kuglica, koje djeca mogu istraživati, otkrivaju nove oblike i površine te upoznaju nove boje. Na grickalici postavljena je kvalitetna silikonska grickalica, koja masira djetetove desni i smanjuje bol za vrijeme rasta zubi.

Nježna prirodna površina djeci za vrijeme igre nudi najbolji doživljaj i stapanje s prirodom. Igračke za najmlađe važne su za razvoj svakog djeteta jer povećavaju aktivnost njihovog mozga, oblikuju njihovu osobnost i razvijaju spretnost i vještinu. Upravo u prvi tjednima nakon rođenja taktilna percepcija djeteta je veća, dijete reagira na svaki dodir, a zvečka Baby Eichhorn pogodna je i za poticanje te osjetljivosti. Napravljena je u jarkim bojama, koje su preporučene za najmlađu djecu jer još nemaju u potpunosti razvijen vid i ne vide sve boje. Za vrijeme igre sa zvečkom djeca poboljšavaju svoju finu motoriku i jačaju osjećaj svog sluha. Prilikom proizvodnje i obrade drva zadovoljeni su najviši standardi kvalitete, igračka zadovoljava stroge kriterije kvalitete te je stoga sigurna za igru najmlađe djece.

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi najkvalitetnije drvene igračke, koje izvrsno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su i razveseliti će i slijedeće generacije djece. Kod djece potiče zdravu radoznalost, izražavanje i razvija njihove sposobnosti te finu motoriku. Eichhornovi najviši etički i ekološki standardi doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, prilikom proizvodnje korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskoj šumi. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 mjeseca
PodrijetloGermany
Dimenzije pakiranja9*12*16 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,05 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.