Set 4 društvene igre za piknik stolić Games Drawer Set Smoby u ladici od 3-6 god

Opis proizvoda

Proširite dječju kućicu Smoby s drugim pomagalima i dodacima, s kojima će se zabavljati sva djeca od 3. do 6. godine starosti. Set 4 društvene igre za piknik stolić Games Drawer Set djeci će prirediti mnoštvo veselih trenutaka uz društvene igre na sviježem zraku. Set sadrži ladicu, koju ćete s nastavcima jednostavno postaviti na donji dio piknik stolića. Ladicu djeca jednostavno mogu izvući ispod stola i iz nje izvaditi društvene igre, zatim ih ponovno pospremiti.

2 ploče za igru s obostranim printom sadrže 4 društvene igre, zajedno s njima djeca će na raspolaganju imati i 4 figurice za igru i bijelu kocku za bacanje. Dimenzije zelene ladice su 34*31, a visina 4 cm. Dječaci i djevojčice s njom će se nadmetati i truditi što brže pobijediti. Na razigran način stvaraju bolje i čvršće društvene veze, pridobivaju nove doživljaje i za vrijeme igre sa svojom braćom i sestrama te prijateljima poboljšavaju komunikacijske i jezične vještine. Stolne igre u njima jednako tako potiču razvoj kreativnosti i mašte, poboljšavaju finu motoriku i logično razmišljanje. 

Smoby već dugi niz godina djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.  

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije32*5*35 cm
Težina500 g
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.