Društvena igra Brz kao ris LYNX GO! 6in1 Educa za memory 70 slika od 4 godine

Opis proizvoda

Društvena igra Brz kao ris Lynx GO! 6u1, španjolskog proizvođača Educa, savršena je igra na stranom jeziku, uz koju će se zabavljati i djeca i roditelji. Igra sadrži ukupno 70 različitih sličica. Obiteljska društvena igra Brz kao ris namijenjena je svima - dječacima i djevojčicama od 4. godine starosti, pa tako i odraslima. Igra je izrađena od kvalitetnih i izdržljivih materijala, tako da se neće istrošiti i dugo će izgledati kao nova. igra nudi čak 6 različitih verzija.

Pravila obiteljske društvene igre Lynx sasvim su jednostavna. Pojedinačne kartice s više sličica stavljaju se u krug, u sredini se vrti kartica s jednom sličicom. Igrači će morati što brže naći ponuđenu sličicu na jednoj od kartica. Onaj koji prvi nađe sličicu dobiva bod. Uz igru Lynx djeca će unaprijediti pozornost i reflekse. Idealna je igra za svaki dom, koja će zbližiti obitelj i svima donijeti puno zabave. Uz igre ćete se zabavljati prvenstveno prilikom lošeg vremena ili pak navečer, umjesto gledanja televizije, primjerena je i za izlete na vikendice i more. Primjerena je za 2-8 igrača, pravila su napisana na 12 stranih jezika.

Španjolska marka Educa kvalitetan je proizvođač dječjih igračaka, koje nisu samo zabavne, nego i poučne i razvojne. Educa jamči visoku europsku kvalitetu - proizvodi prije otpreme prolaze više-stupanjski strogi nadzor. Educa izrađuje razne logičke igre, ne samo proizvode iz kategorije obiteljskih društvenih igara na stranim jezicima. Ova društvena igra je na francuskom zato će djeca moći uz njenu pomoć proširiti svoj fond riječi francuskog jezika.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicafamily
DobOd 6 godina
PodrijetloSpain
Dimenzije pakiranja37*27*6 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
JezikEnglish,Hungarian
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.