Društvena igra Lince Misterio Educa 150 sličica s čarobnim olovkama na španjolskom jeziku od 5 god

Opis proizvoda

Društvena igra Lince Misterio, španjolskog proizvođača Educa, originalna je igra na španjolskom jeziku, s kojom će se zabavljati sva djeca od 5. godine starosti. igra sadrži 150 različitih sličica, od čega je 50 nevidljivih i mogu se otkriti samo s 4 čarobne olovke sa svjetiljkom. Doživljaje za vrijeme igre djeca će zahvaljujući njima još bolje doživjeti, čak i u natjecanju za najbržeg tragača sličica. Igra je izrađena od kvalitetnih i izdržljivih materijala, tako da se neće tako skoro oštetiti i dugo će izgledati kao nova. Ploča za igru sastoji se od 9 dijelova, koji jedan drugome lijepo pristaju. 

Pravila obiteljske društvene igre Lince sasvim su jednostavna. Od pojedinačnih dijelova sastavite ploču za igru, koja svaki put može biti malo drugačija. Na ploči za igru su nacrtane sličice koje je potrebno potražiti. Onaj koji prvi pronađe sličicu, dobiva bod. S igrom će se zabavljati prvenstveno kada će vani biti loše vrijeme ili će tijekom večeri zamijeniti gledanje televizije, a primjerena je i za vikendice i more. Igra je zajedno sa svim pravilima lokalizirana na španjolskom jeziku i namijenjena za 2-4 igrača. 

Španjolska marka Educa kvalitetan je proizvođač dječjih igračaka, koje nisu samo zabavne već i edukativne i razvojne. Španjolska marka Educa jamči visoku europsku kvalitetu - proizvod prije otpreme prolazi više stupnjeva stroge kontrole. Educa izrađenu razne logične igre, ne samo proizvode iz kategorije društvenih igara. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 5 godina
PodrijetloSpain
Dimenzije pakiranja36*26*6 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
VrstaBatteries: 12xAG3 (not included)
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.