Društvena igra Lince Super Champion Educa 1000 sličica na španjolskom jeziku od 6 god

Opis proizvoda

Društvena igra Lince Super Champion, španjolskog proizvođača Educa, izvrsna je igra na španjolskom jeziku, s kojom će se zabavljati sva djeca od 6. godine starosti. Igra sadrži ukupno 1000 različitih sličica, među kojima djeca traže onu ispravnu. Dječaci i djevojčice za vrijeme igre uistinu će se zabavljati i zahvaljujući kocki za igru, koja u igru unosi još više dinamike. Igra je izrađena od kvalitetnih i izdržljivih materijala, tako da se ne može tako lako pohabati i dugo će izgledati kao nova. 

Pravila društvene igre Lince sasvim su jednostavna. Od pojedinačnih dijelova sastavite ploču za igru, koja svaki puta može biti malo drugačija. Na ploči za igru nacrtane su sličice, koje treba potražiti. Onaj koji prvi pronađe sličice, dobiva bod. Idealna je igra za svaki dom, jer igrači s njom poboljšavaju svoju pozornost i reflekse. Djeca zahvaljujući njoj poboljšavaju svoje brže reakcije, koncentraciju i percepciju, s njom će se zabavljati i sa svojim roditeljima. Igra je zajedno s pravilima lokalizirana na španjolskom jeziku i namijenjena za 2-6 igrača. 

Španjolska marka Educa kvalitetan je proizvođač dječjih igračaka, koje nisu samo zabavne, već i poučne i pomažu pri razvoju. Španjolska marka Educa jamči visoku europsku kvalitetu - proizvodi prije otpreme prolaze više stupnjeva strogog nadzora. Educa izrađuje različite logične igre, ne samo proizvode iz kategorije društvenih igara na stranom jeziku. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloSpain
Dimenzije pakiranja47*33*7 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.