Dopadna površina za trampoline s promjerom 366 cm Freezone Safety Tiles Exit Toys zatrávňovacia protišmyková zatravnjavanje protuklizna

Opis proizvoda

Utjecajna površina Freezone Safety Tiles predstavlja sjajan dodatak za trampolin Exit Toys s promjerom od 366 cm. Kompletni set utjecajnih ploča u zelenoj boji izrađen je od prvoklasne gume, a protuklizna površina osigurava veću sigurnost pri svakodnevnom skakanju na trampolinu. Utjecajna površina može biti prekrivena travom, što je čini prirodnom i ne ometa izgled vašeg vrta. Ploče Freezone Safety Tiles su elastične, ublažavaju i apsorbiraju udarce, što poboljšava vaše sportsko iskustvo pri padovima sa trampoline.

Utjecajna površina nakon postavljanja oko trampoline ima promjer od 474 cm. Pojedinačni dijelovi se lako spajaju pomoću konektora koji su dio pakiranja. Holandski brend Exit Toys već dugi niz godina nudi prvoklasne vanjske igračke za djecu i odrasle. Proizvodi Exit Toys zadovoljavaju i najstrože kriterije kvalitete i europske norme, te su nositelji certifikata TÜV, CE, EN71. Bazeni se ističu originalnim holandskim dizajnom i najvišom kvalitetom, te će trajati u vašem vrtu dugi niz godina i pružiti zabavu cijeloj obitelji!

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
Dimenzije pakiranja60*40*120 cm
Težina178 kg
Promjer474 cm
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.