Dom meteorološka stanica sa vrtom za sedenje Četiri godišnja doba 4 Seasons Playhouse Smoby so zvonkohrou vetromerom a zrážkomerom sa zvukom igre vjetromjera i kišomjera

Opis proizvoda

Kućica meteorološka stanica Četiri godišnja dobaod francuskog proizvođača Smoby pripremit će djeci od 2 godine sjajna iskustva pri igri na zanimanje meteorologa. Vrhunska kućica ima elektronsko zvono, polovna vrata, bočne strane opremljene su sa 2 prozora s kliznim žaluzinama. Kućica je opremljena i meteorološkom tablicom s pokazivačima, koja je smještena na fasadi kućice, omogućuje djeci bilježenje promjena vremena. Mogu se veseliti vjetromjeru, koji prikazuje smjer i brzinu vjetra, zvončiću, koji zvučnim signalom upozorava dijete na jačinu vjetra i kišomeru za određivanje količine kiše.

Pri igri na kuhare i vrtlare djeca će iskoristiti vanjsku kuhinju sa 17 dodataka, veliki cvjetni lonac zapremine 20 litara i set vrtnog alata - lopaticu, sadilicu i grabilice. Tijekom vrućih ljetnih dana vaši najmlađi će se osvježiti sa tuš glavom, koja je opremljena sa 2 moda prskanja vode: klasičnim i rotirajućim. Djeca će se nakon igre u vrtu odmoriti na vrtu stolu sa 3 stolice KidChair, koje imaju naslon i mogu podnijeti težinu do 50 kg. Vrtne namještaj je otporan, odlikuje se visokom stabilnošću, pogodan je i za unutarnji prostor.

Roletne omogućuju u kućici glatko strujanje svježeg zraka i stvaraju polusjenu. Siva krov djeluje realistično zahvaljujući imitaciji krovnog pokrivača. Stabilna kućica sa čvrstim zidovima odlično odolijeva nepovoljnim vremenskim uvjetima. Zaobljeni rubovi na kućici jamče sigurnost djece tijekom igre, a njen plastični površina je baršunasto mekan na dodir. Površina kućice je zaštićena UV filtrom, tako da će dugo zadržati svoje lijepe boje. Dimenzije dječje kućice su 103*122*143 cm, a visina joj je 143 cm. Kućica omogućuje brzo sklapanje i rastavljanje, lako se može pohraniti.

Kućica 4 Seasons Playhouse donosi djeci izvrsna iskustva pri igri na zanimanje meteorologa i voditelja vremenske prognoze. Zbog igara na različita zanimanja, djeca brže razvijaju komunikacijske vještine, proširuju rječnik i približavaju se svijetu odraslih, stječu osjećaj odgovornosti. Uče kako rade meteorološka pomagala, poboljšavaju logičko razmišljanje i maštu. Pri igri sa prijateljima i braćom i sestrama, stvaraju zdrave socijalne veze. Prekrasan izgled kućice i mnoštvo dodataka dodatno potiče razvoj mašte kod djece.

Renomirani francuski proizvođač Smoby donosi djeci moderne igračke već desetljećima. Plastika na igračkama Smoby je čvrsta, otporna, ali istovremeno nježna i glatka na dječjim rukama, baršunasta na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Značajke

  • francuska kućica sa meteorološkom stanicom
  • 2 prozora sa žaluzinama i 2 klizna prozora
  • tuš glava se spaja na klasično vrt crijevo (nije uključeno u pakiranje)
  • krov sa imitacijom krovnog pokrivača
  • visoka otpornost i čvrstoća
  • zbog velike težine odolijeva utjecajima vremena
  • kvalitetan francuski proizvod
  • zaobljeni rubovi, baršunasto mekana plastika
  • pogodno za dječake i djevojčice od 2 godine
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije103*122*143 cm
Ukupna visina143 cm
Dimenzije pakiranja99*20*115 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaDa
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.