Kreativno stvaralaštvo My Model Doll Design Casual Style Educa izradi vlastite gradske lutke 5 modela od 6 godina

Opis proizvoda

Kreativno stvaralaštvo My Model Doll Design Casual Style, španjolskog proizvođača Educa najbolji je poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 6. godine starosti. Kreativni set sadrži sve potrebno za izradu vlastite lutke - djeca će u paketu naći 1 lutku 150 dodataka, s kojim će lutka oduševiti svoje okruženje u ljetno plaža stilu. Među dodacima naći će i pamučnu tkaninu, tkaninu s uzorkom za izrezivanje, kopču za odjeću i druge dizajnerske dodatke. Lutka ima savitljive udove, zato će igra modnih dizajnera za djecu biti još više autentična, a inspiraciju mogu naći na sličicama s 5 različitih modela. 

Djevojčice će se zabavljati pri oblačenju lutke u raznu odjeću, češljanju kose, same će odlučiti koji dodatak najbolje pristaje uz odjeću. Odrediti će koje bolje najbolje pristaju i pridobiti osjećaj za ljepotu i estetiku. Kreativno stvaralaštvo s izradom vlastite lutke kao stvoreno je za sve djevojčice, koje vole stvarati i kreirati nove riječi. Svi elementi proizvedeni su od kvalitetnih materijala, djeca će dobiti priliku pokazati svoju vještinu i maštu na modnim kreacijama. Kreativni set uči djecu koncentraciji strpljenju, pomaže pri razviju logičnog razmišljanja, djeca će isto tako izraditi najljepšu lutku. S tim će poboljšati i svoju finu motoriku, jer moraju raditi s raznim sitnim pomagalima.

Uz igru s lutkama djeca se približavaju svijetu odraslih, kroz igru izmišljavaju razne situacije, svojim vršnjacima i prijateljima mogu prepričavati razne zabavne dogodovštine. Dječja igra kreativnog stvaralaštva i sastavljanja razvija maštu i izražavanje, djeca će naučiti raditi s nježnim predmetima. Španjolski proizvođač Educa specijalizira se prvenstveno za izradu puzzli i didaktički igara. U ponudi marke Educa, pored kreativnih setova, naći ćete i mnogo divnih puzzli za djecu i odrasle, koje zasigurno ne smiju nedostajati u vašoj kolekciji.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 6 godina
PodrijetloSpain
Dimenzije pakiranja30*34*8 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.