Dodatni dio Stop-Start za fleksibilnu autostazu FleXtrem Discovery Set Smoby s mostom i tunelom od 4 god

Opis proizvoda

Razveselite svoje male tehničare kvalitetnim dodatnim dijelom - Stop-Start, koji je izvrsno proširenje za autostazu FleXtrem Discovery, francuskog proizvođača Smoby. Zahvaljujući tom proširenju djeca će na stazu stvoriti stop za autić - jednostavnim pokretom aktiviraju stop i zatim kad puste autić, može nastaviti s utrkom. Zahvaljujući promišljenoj konstrukciji djeca će Stop-Start moći koristiti i kao most ili tunel, kroz koji će autić moći voziti. S ovim dodatkom mogu u potpunosti razvijati svoju maštu i tehničko izražavanje za vrijeme sastavljanja još zamršenije autostaze.

Za vrijeme sastavljanja autostaze razvijati će svoju finu motoriku, spretnost pokreta te logično i prostorno razmišljanje. Dodaci za autostaze FleXtrem proširuju mogućnosti za igru, djeca mogu uključiti svoju maštu i kreativnost prilikom izgradnje adrenalinske autostaze. Igra trkača i graditelja djeci pomaže približiti se svijetu odraslih, zabavljaju se za vrijeme utrka i istovremeno uče oslanjati se na sebe kroz gradnju staze za svoje autiće. Za vrijeme igre s prijateljima, braćom i sestrama, dječaci i djevojčice proširiti će svoj fond riječi, poboljšati komunikacijske vještine i naučiti raditi u grupi, na trkama učiti će i o zdravom suparništvu.

 Smoby već dugi niz godina djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.  

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 4 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije38*14*13 cm
Težina296 g
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.