Dodatni dijelovi za fleksibilnu autostazu Spidey Marvel Flextrem Refill Smoby 72 dijelova 1,72 metra od 4 god

Opis proizvoda

Iskoristite izvrsnu prigodu i iznenadite svoju djecu s dodatnim dijelovima za fleksibilnu autostazu Spidey Marvel Refill, francuskog proizvođača Smoby. Sa setom od 72 šarena dijela vaša će djeca moći produžiti osnovnu stazu za čak 172 cm. Zahvaljujući tome će pri kreiranju nove, zahtjevnije igre za još uzbudljiviju vožnju moći uključiti svoju kreativnost. Set se sastoji od 36 crvenih i 36 plavih dijelova za izgradnju, koji su izrađeni od kvalitetne i izdržljive umjetne mase, ugodne na dodir. Jednostavno se međusobno sastavljaju jer je svaki od dijelova opremljen otvorom za lakše postavljanje različitih prepreka. Djecu će oduševiti i dvije prijanjaljke s paučinom, na koje mogu postaviti dio staze i djecu će zabavljati za vrijeme igre sa svojim omiljenim junakom Spidermanom

Tijekom sastavljanja autostaze razvija se djetetova fina motorika, spretnost pokreta te logično i prostorno razmišljanje. Dodaci za autostazu FleXtrem proširuju mogućnosti za igru, djeca mogu uključiti svoju kreativnost i maštu prilikom izgradnje adrenalinske autostaze. Igra trkača i graditelja djeci pomaže da se približe svijetu odraslih, zabavljaju se pri utrkama i istovremeno se uče oslanjati sami na sebe tijekom izgradnje staze za svoje autiće. Za vrijeme igre s prijateljima te braćom i sestrama, dječaci i djevojčice šire i svoj fond riječi, poboljšavaju komunikacijske vještine i uče sudjelovati na grupnom projektu. 

Smoby već dugi niz godina djeci donosi vrhunske igračke francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 4 godine
Dimenzije pakiranja21*7*32 cm
Ukupna dužinaDĺžka trate: 1,72 m
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,4 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.