Tobogan Tobbogan KS Smoby dužine 150 cm od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Smoby tobogan za djecu Toboggan KS čvrste je konstrukcije, njegova klizna površina iznosi 1,5 metara. Spuštanje po toboganu intenzivan je doživljaj za svako dijete, dječji tobogan Smoby Toboggan KS zasigurno će lijepo krasiti vaš vrt ili dvorište. To je kvalitetan francuski proizvod koji u sebi krije francuski šarm i savršenstvo. Plastika je ugodna i baršunasta na dodir, ima nježne i zaobljene rubove, sigurne za djecu. Sigurnost dječjeg tobogana zajamčena je i protukliznim patentom na stepenicama te čvrstom konstrukcijom, koju održava plastično uporište na tlu. Dijete se može primiti za čvrste ručke na stranama tobogana. Za vrijeme vrućih ljetnih dana možete jednostavno spojiti vrtno crijevo s vodom, čime ćete stvoriti manji slap, po kojem će se mališani spuštati direktno u dječji bazen. Dječji tobogan primjeren je za svu djecu od 2. godine starosti.

Unikatni UV filter očuvati će plastiku od blijeđenja i oštećenja od sunca te tako zajamčiti da će boje ostati postojane i žive kao prvi dan, čak i nakon više godina uporabe. Izrađen je u prekrasnim i sviježim bojama, zelena, crvena, bijela i siva, koje će savršeno pristajati vašem vrtu ili dvorištu. Obojenost tobogana kod djece potiče maštu i izražavanje. Tobogan za djecu možete koristiti tijekom proljeća, ljeta i jeseni te će postati omiljen prostor za igru više djece. Tobogan možete spojiti na crijevo na gornjem dijelu. Voda će isteći izravno u bazen, a djeca će imati svoj vlastiti vodeni tobogan. Dimenzije tobogana iznose 100*159*150 cmTobogan za djecu Toboggan KS opremljen je ergonomskom površinom za spuštanjeNosivost tobogana iznosi 50 kg. Širina klizne površine iznosi 40 cm. Visina drške iznosi 33 cm.

Stepenice tobogana imaju protukliznu površinu kako bi spriječili mogućnost proklizavanja. Penjanje po stepenicama je sigurno i ugodno čak i s bosim i mokrim nogama. Demontaža tobogana izuzetno je jednostavna i brza. Dječji tobogan Smoby Toboggan KS prošao je testove izdržljivosti i kvalitete, proizvod je opremljen certifikatom. Izrađen je od čvrstih i kvalitetnih plastičnih materijala te ima čvrstu konstrukciju. Tobogan se jednostavno postavlja i rastavlja. To je tobogan za djecu, izrađen s francuskim šarmom i savršenstvom. Smoby je francuska marka dječjih igračaka koja jamči kvalitetu i izdržljivost, tobogani za djecu izrađeni su prema normama i europskim standardima. Francuska marka Smoby jamstvo je kvalitete, koju potvrđuju njezine godine postojanja. Svako dijete voli se spuštati po toboganu, jer je tobogan jedna od najomiljenijih vrtnih igračaka.

Karakteristike

  • spajanjem na vodu mijenja se u vodeni tobogan 
  • dužina klizne površine iznosi 150 cm, širina 40 cm 
  • nosivost 50 kg 
  • za djecu od 2. godine starosti 
  • anti UV filter štiti boje od blijeđenja 
  • žive boje koje potiču dječju maštu 
  • od baršunasto nježne i izdržljive plastike 
  • primjeren za svaki vrt ili dvorište 
  • kvalitetan francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije159*68*100 cm
Ukupna visina100 cm
Dimenzije pakiranja119*25*44 cm
Ukupna dužina159 cm
Dužina klizne plohe150 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina6,50 kg / 8 kg
Nosivost50 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.