Tobogan Auti 3 Smoby Toboggan XS s vodom i UV filtrom dužine 90 cm od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Dječji tobogan Smoby s motivom iz omiljenog animiranog filma Auti 3XS Toboggan, jedan je od najkvalitetnijih proizvoda među dječjim toboganima. Tobogan Smoby ima 90 cm dugačku kliznu površinu i primjeren je za djecu već od 2. godine starostiVrlo je siguran i, zbog svojeg ergonomskog oblika klizne površine, jamči ugodno i kvalitetno spuštanje za svako dijete. Dječji tobogan možete jednostavno sastaviti i ponovno rastaviti, nakon što više nije u uporabi. Ne zauzima puno prostora i, zbog manjih dimenzija, možete ga smjestiti u dječju sobu ili prtljažnim automobila, zato ga možete ponijeti sa sobom za vikend ili izlet na more. Nosivost tobogana iznosi 20 kg

Jedinstvena karakteristika dječjeg tobogana XS Toboggan Auti 3 je UV filter, koji štiti površinu plastike od sunčevih zraka i jamči da će boje tobogana ostati prekrasno sviježe još dugo godina, baš kao prvog dana. Dječji tobogan ima i praktični otvor za vodu, na koji možete spojiti vrtno crijevo i dijete će se moći s tobogana po vodi spuštati direktno u svoj bazen. Djeca će imati i svoj vlastiti mali tobogan. Strašno će se zabavljati, jer se sva djeca vole spuštati po toboganu. Tobogan za djecu lijepo će ukrasiti svako dvorište ili vrt. Djeluje pozitivno, zahvaljujući svojoj jedinstvenoj kombinaciji crvenežute boje sa sličicom Autića McQueen iz animiranog filma. Djecu boje podsjećaju na animirani film, stimuliraju njihovo izražavanje i potiču maštu. 

Stepenice tobogana imaju protukliznu površinu, kako bi izbjegli mogućnost proklizavanja. Penjanje po stepenicama je sigurno i ugodno, čak i s bosim i mokrim nožicama. Visina stepenica tobogana iznosi 75 cm. Širina iznosi 38 cm, dužina od ljestve do kraja tobogana iznosi 125 cm. Plastična površina tobogana je baršunasta na dodir i nježna za dječje ručice. Njegovi su robovi zaobljeni, zato se djeca za vrijeme igre neće ozlijediti. Smoby je francuska marka dječjih igračaka, koja jamči kvalitetu i izdržljivost, tobogani za djecu izrađen su po normama europskog standarda. Francuska marka Smoby jamstvo je kvalitete, koju potvrđuju njene duge godine postojanja. Svako dijete voli se spuštati po toboganu, jer je tobogan jedna od najomiljenijih vrtnih igračaka. 

Karakteristike 

  • jedinstveni dizajn s motivom animiranog filma 
  • sličice iz animiranog filma Cars 3 (Auti 3) 
  • prekrasan dizajn boja 
  • spajanjem na vodu pretvara se u vodeni tobogan 
  • dužina klizne površine 90 cm 
  • nosivost 20 kg 
  • primjeren za djecu od 2. godine starosti 
  • anti UV filter štiti boje od blijeđenja 
  • primjeren i za dječju sobu 
  • kvalitetan francuski proizvod 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije125*50*75 cm
Ukupna visina75 cm
Dimenzije pakiranja106*51*25 cm
Ukupna dužina125 cm
Dužina klizne plohe90 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,6 kg
Nosivost20 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024SM850211 Pieskovisko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.