Elektronička kuhinja Tefal Studio XXL Bubble Smoby s čarobnim mjehurićima, aparatom za gaziranu vodu i ledom i 38 dodataka

Opis proizvoda

Ne čekajte i iznenadite svoju djecu modernom kuhinjom marke Smoby. Elektronička dječja kuhinja Tefal Studio XXL Bubble Smoby s 38 dodataka izvrsna je i praktično dizajnirana kuhinja, koja će svojim francuskim dizajnom luksuzne izrade razveseliti svako dijete od 3. godine starosti. Dječja kuhinja se, zahvaljujući svom prekrasnom izgledu i funkcijama uvrštava među najbolje dječje kuhinje, s kojima se dijete može igrati. Kuhinja za djecu sadrži bogatu opremu od čak 38 dodataka: pribor, tanjure, soljenku, papar, čaše, šalice i razne imitacije namirnica.

Mnoštvo mogućnosti

Svaka dječja kuhinja proizvođača Smoby izrađena je s naglaskom na dizajn i funkcionalnost. Zato se djeca mogu veseliti realističnoj kuhinji s mnogim funkcijama. Hladnjak s vratima koja se otvaraju djeci će služiti za spremanje namirnica koje moraju ostati na hladnom, kako se ne bi pokvarile. Ugrađena pećnica pomagati će malim kuharu za vrijeme pripreme ukusnog pečenog mesa, odmah ispod nje nalazi se perilica posuđa, gdje djeca mogu složiti prljavo posuđe i pustiti ga da se opere. Tava s funkcijom okretanja izvrsno će zabavljati malog nestašca, koji će se zasigurno odlučiti pripremiti ukusne palačinke. Čarobni brbotajući lonac oponaša vodu koja kipi, nakon što ga stavite na štednjak i pritisnete gumb, što će djeci biti izuzetno zabavno.

Za malo rashlađenja djeca mogu koristiti i aparat za led, koji s replikom kockica leda stvarno napuni čašu, nakon pritiska na gumb. Iznad aparata za led nalazi se sudoper, u kojem djeca mogu brzo oprati pribor nakon ukusnog jela s prijateljima. Iznad štednjaka je i napa, ispod nje je espresso aparat za kavu, koji će svima donijeti osvježavajuću kavu zahvaljujući zamjenjivim kapsulama. Ispod aparata za kavu, sve male sladokusce čega i izvrstan aparat za izradu gaziranih pića, koji ima svoj vlastiti, značajan zvuk. Police na donjem dijelu kuhinje služiti će za odlaganje raznih pomagala i namirnica, koje su u tom trenutku djeci potrebne.

Za pravilan razvoj djece

Dječja kuhinja francuskih dizajnera kod djece razvija njihovu finu motorikukomunikacijske vještinelogično razmišljanje. Djeca će se za vrijeme rada u kuhinji naučiti strpljenju, koncentraciji i pomagati jedni drugima za vrijeme pripreme jela.

Primjerena za svaku dječju sobu

Elektronička kuhinja stoji na stabilnom postolju, ukupne dimenzije dječje kuhinje iznose 86*83*100 cm s visinom pulta 51 cm, zahvaljujući čemu će svaki roditelj znati odlučiti je li pult u kuhinji dovoljno visok za njegovog vještog mališana. Kuhinja se može pohvaliti izrazitom dostupnošću sa svih strana, stražnja strana prekrivena je natpisima i simpatičnim motivima kuhinje. Dio dječje kuhinje Tefal Studio XXL Smoby su i baterije, koje će roditelji jednostavno umetnuti u kuhinje te djeca mogu početi kuhati i peći.

Dječja kuhinja, koja dolazi iz radionice dizajnera tvrtke Smoby, spada među najbolje kuhinje koje su vašem mališanu dostupne. Francuski dizajneri usredotočeni su na prvoklasni dizajn, realističnu izradu svih linija i dodataka, kao i cjelokupnu funkcionalnost dječjih igračaka. Svi rubovi na Smoby kuhinjama su zaobljeni i nježni, s obzirom na sigurnost djeteta, zato roditelji bez brige mogu ostaviti svoju djecu da se igraju s ovom prekrasnom kuhinjom, punom nezaboravnih funkcija koje si samo mogu zamisliti.

Funkcije i karakteristike

  • ugrađen elektronički modul 
  • aparat za led s kockama leda 
  • tavica s funkcijom okretanja 
  • aparat za gaziranje pića 
  • espresso aparat za kavu s zamjenjivim kapsulama 
  • pečene namirnice za realistično iskustvo (odrezak, riba) 
  • bogata oprema od 38 dodataka 
  • čarobni lonac s brbotanjem vode 
  • francuska kvaliteta i dizajn proizvoda 
  • primjerena za svu djecu od 3. godine 
  • hladnjak s vratima koja se otvaraju
  • visina radne površine 51 cm
  • ukupna visina kuhinje 100 cm
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije86*84*99 cm
Ukupna visina99 cm
Visina radne plohe51 cm
Dimenzije pakiranja77*24*80 cm
Ukupna dužina86 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina7,7 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojaljubičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.