Kućica My House Smoby s 2 vratima, električnim zvoncem i UV filtrom od 24 mjes

Opis proizvoda

Dječja kućica Smoby My House ima originalan oblik, koji lijepo pristaje svakom vrtu ili dvorištu. Punih je i živih boja, zahvaljujući kojima joj neće moći odoljeti niti jedno dijete. Kućica je primjerena za djecu od 2. godine starosti, ali će se u njoj igrati i starija djeca. Dimenzije iznose 120*115*135 cm, ukupna visina je 135 cm. Zidovi vrtne kućice su čvrsti i stabilni, igra u kućici u potpunosti je sigurna. Kućica Smoby ima i anti UV-filter, koji štiti plastiku od štetnih učinaka sunčevih zraka. Boje zato ostaju žive i kao nove još dugo godina. Površina zidova kućice podsjeća na pravu opeku. Dio kućice su i prozori s pomičnim žaluzinama te veliki okrugli prozor, koji zajedno jamče dotok sviježeg zraka u kućicu. Vrtna kućica teška je 22,50 kg, zato je vrlo stabilnačvrsta te bez poteškoća prkosi lošim vremenskim uvjetima. 

Zanimljiv detalj kućice su dvoja vrata umjesto velikih vrata. Još jedan realistični dodatak je elektroničko zvono, s kojim će se najaviti svaki gost. Kućica radi na 2 baterije 1,5 V/AAA/LR03, koje nisu dio paketa. Djeci u kućicu može doći i pošta, jer na vratima visi originalni poštanski sandučić. Kućicu za djecu možete sastaviti i rastaviti na vrlo jednostavan način. Dizajn kućice Smoby osvojiti će svakog mališana, u mnoge promišljene detalje zaljubiti će se svaki dječak i svaka djevojčice. Djeca unutar kućice imaju puno prostora za igru, tako da će se moći igrati i s prijateljima. Dovoljno je prostrana za igru više djece. Kućica je visoko otporna i sigurna, spada među najkvalitetnije igračke na tržištu. Vrtna kućica za djecu najnoviji je proizvod iz radionice francuskog proizvođača Smoby, nadahnut najnovijim trendovima iz područja arhitekture. 

Za vrijeme igre s kućicom djeca razvijaju komunikacijske i jezične vještine i oponašaju odrasle. Boje na plastičnim kućicama izrazite su i žive, zato potiču dječju maštu. Dječja kućica proizvod je francuskog proizvođača Smoby, koji izrađuje vrlo kvalitetne i jedinstvene igračke. Smoby je najkvalitetniji proizvođač dječjih vrtnih kućica te također mnogih drugih igračaka. Rubovi na Smoby igračkama zaobljeni su, kako se djeca za vrijeme igre ne bi ozlijedila. Ispunjavaju najstrože sigurnosne kriterije, zato je kućica Smoby pravi izbor za vas. Plastika na Smoby igračkama nježna je i ugodna te baršunasta na dodir. Koje dijete ne želi vlastitu kućicu, u kojoj se djeca satima mogu igrati sa svojim prijateljima? 

Karakteristike

  • jedinstvena vrtna kućica za djecu 
  • stabilna i izdržljiva konstrukcija 
  • primjerena za svako dvorište ili vrt
  • reljef na zidovima imitira opeku, a krov imitira krovište 
  • elektroničko zvono i 2 ulazna vrata 
  • poštanski sandučić 
  • dovoljno prostora za više djece 
  • prekrasne žive boje koje će se istaknuti na vašem dvorištu 
  • plastika s posebnim anti UV filterom, koji štiti boje od blijeđenja 
  • sa zaobljenim rubovima za potpuno sigurnu igru 
  • kvalitetan francuski proizvod 
  • primjerena za djecu od 2. godine starosti 
  • ukupna visina 135 cm 
  • za dječake i djevojčice 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije120*115*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
Ukupna dužina115 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina22,5 kg / 25,7 kg
BilješkaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Bojacrvena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.