Kućica Pretty Nature Smoby s ljetnom kuhinjom i kliznom roletom s UV filtrom od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Dječja kućica Pretty Nature Smoby prekrasna je i prostrana dječja kućica, u kojoj se može igrati više djece zajedno. Osmišljena je u prekrasnoj nježnoj krem, crvenoj i zelenoj boji, koju upotpunjava smeđe-siva boja, koja naglašava zanimljive detalje. Plastika dječje kućice baršunasta je i nježna na dodir. Dvostruki zidovi kućice jamče sigurnost, čvrstoću i stabilnostDimenzije cijele kućice iznose 145*110*127 cm, a osim nje postavljena je i kuhinja za male kuhare. Mali nestašci moći će si u njoj pripremiti slastan doručak. Ova prekrasna kućica Smoby lijepo će pristajati vašem vrtu ili dvorištu.

Kućica na prozoru ima pomičnu žaluzinu sive boje. Brojni prozori dječje kućice jamče svijež zrak i sunčevu svjetlost i za vrijeme vrućih ljetnih dana. Kućica za djecu ima UV filter koji čuva plastiku od sunčevih zraka. U ljetnoj kuhinji pokraj kućice djeca mogu kuhati kao i njihovi roditelji. Kućici ne nedostaje ni kuhinjsko posuđe i dodaci - 2 čaše, 2 tanjura, pribor, 2 kobasice i tavica. Ukrašena je motivima životinja, kako bi dječje igre bile još zabavnije. Prekrasna kućica za prekrasnu djecu primjerena je od njihove 2. godine starosti nadalje. Smoby je francuski proizvođač dječjih igračaka s dugogodišnjom tradicijom, koji jamči sigurnost i kvalitetu. Krov dječje kućice Pretty Nature izrađen je u imitaciji krovišta, crvene boje. Za vrijeme igre s kućicom djeca razvijaju komunikacijske i jezične vještine i oponašaju odrasle.

Površina dječje kućice ima jedinstveni UV filter, koji štiti boje kućice od blijeđenja te će na taj način ostati prekrasne i žive dugi niz godina. Posebnost UV filtera je u tome što će kućica i nakon više godina ostati jednaka, kao da ste ju tek kupili. Dječja kućica Smoby vrlo se jednostavno sastavlja i rastavlja. Nakon što ju sastavite, neće zauzeti puno prostore, te se ne morate brinuti da će vam smetati. Stabilnost kućice je zajamčena, zahvaljujući kvalitetnom plastičnim materijalima, koji su čvrsti i izdržljivi. Plastična površina je baršunasta na dodir i nježna za dječje ručice. Njeni rubovi su zaobljeni, zato se djeca za vrijeme igre neće ozlijediti. Smoby je francuska marka dječjih igračaka koja jamči kvalitetu i izdržljivost kućice, izrađene po europskim standardima. Francuska marka Smoby jamči kvalitetu, što potvrđuju i duge godine njenog postojanja.

Igra u dječjoj kućici zanimljiva je djeci različite dobi. U njoj će se moći igrati satima sa svojim prijateljima te braćom i sestrama. Smoby dječja kućica spada među najkvalitetnije na tržištu, zahvaljujući visokoj kvaliteti i izdržljivosti. Užitak u igri s dječjom kućicom poseban je zbog dosljednog ergonomskog rješenja, unutar kućice djeca imaju puno prostora za igru. Igra u dječjoj kućici kod djece razvija komunikacijske vještine, djeca u igri oponašaju odrasle. Okolica kućice, koja omogućava mnoštvo ideja, potiče razvoj fonda riječi djeteta. Dječja kućica Smoby je, za razliku od drvenih kućica, prekrasno šarolika, što potiče dječju mašti i razigranost i u njima budi domišljatost te bajkovite prizore. Smoby dječja kućica neće biti zanimljiva samo vašoj djeci, već i njihovim prijateljima. Ovo je prekrasan dodatak za dvorište ili vrt. Vlastita kućica je ispunjenje snova svakog djeteta.

Karakteristike

  • unikatna dječja kućica s pomičnom žaluzinom 
  • za svako dvorište ili vrt 
  • reljef na zidovima imitira građevinski materijal 
  • ukupna visina vrata iznosi 91 cm 
  • praktična ljetna kuhinja s posuđem 
  • dovoljno prostora za više djece 
  • prekrasne žive boje 
  • plastika s posebnim UV filterom, koji štiti od blijeđenja boja 
  • zaobljeni rubovi 
  • kvalitetan francuski proizvod 
  • primjerena za djecu od 2. godine starosti 
  • za dječake i djevojčice
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije145*110*127 cm
Ukupna visina127 cm
Dimenzije pakiranja100*24*115 cm
Ukupna dužina145 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina14.12 kg / 16,62 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.