Kućica Jura Lodge Smoby s dvoma vratima od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Kućica za djecu Jura Lodge Smoby s tradicionalnim dizajnom opremljena je s dva prozora s žaluzinama. Na stražnjoj strani kućice za djecu nalazi se još jedan prozor i polovična vrata s poštanskim sandučićem, na prednjoj strani su velika vrata s okruglim prozorom. Dječja kućica osmišljena je u kombinaciji sviježe bijelezelenecrvenesive boje. Ova prekrasna igračka proizvođača Smoby francuski je proizvod, izrađen s francuskom preciznošću i savršenstvom. Dimenzije vrtne kućice za djecu su 132*124*117 cm. Ukupna visina iznosi 132 cm. Vrata kućice visoka su 95 cm, široka su 41 cm. Kućica za djecu jamči visoku kvalitetu materijala, izvrsne inovativne elemente te zato djeci omogućava maksimalnost doživljaja i veselja u igri i udobnu uporabu. Vrata kućice djeca mogu zaključati dječjim ključem. Dječja kućica Smoby ima jedinstveni dizajn, koji će se već na prvi pogled svidjeti svakom djetetu. Ima čvrste i stabilne dvostruke plastične zidove, koji prkose snažnom vjetru i lošim vremenskim uvjetima. Površina kućice ukrašena je prekrasnim reljefom cigle i ogradice, iznad vrta na ulazu nalazi se imitacija kućice za ptice.

Dječja kućica primjerena je za djecu od 2. godine starosti. Površina dječje kućice ima jedinstveni UV filter, koji štiti boje od blijeđenja zato će ostati prekrasne i žive dugo godina. Posebnost UV filter je u tome što će kućica i nakon više godina izgledati kao nova. Dječja kućica Smoby postavlja se i rastavlja na vrlo jednostavan način. Nakon što ju složite, neće zauzeti puno mjesta, zato se ne morate brinuti da će vam smetati. Stabilnost kućice zajamčena je, zahvaljujući kvalitetnim plastičnim materijalima, koji su čvrsti i izdržljivi. Plastična površina je baršunasta na dodir i nježna za dječje ručice. Njeni rubovi su zaobljeni, zato se djeca za vrijeme igre neće ozlijediti. Smoby je francuski proizvođač dječjih igračaka, koji jamči kvalitetuizdržljivost kućice, koja je izrađena prema europskim standardima. Francuska marka Smoby jamstvo je kvalitete, koju potvrđuju duge godine njenog postojanja.

Igra u dječjoj kućici je zanimljiva za djecu različite dobi. U njoj će se moći satima igrati sa svojim prijateljima te braćom i sestrama. Kućica za djecu Smoby spada među najkvalitetnije na tržištu, zahvaljujući svojoj visokoj kvaliteti i izdržljivosti. Užitak u igri s dječjom kućicom poseban je zbog dosljednog ergonomskog rješenja, djeca unutar kućice imaju puno prostora za igru. Igra u dječjoj kućici kod djece razvija komunikacijske vještine, djeca će kroz igru oponašati odrasle. Okolica kućice, koja omogućava mnoštvo ideja, potiče razvoj fonda riječi djeteta. Dječja kućica Smoby je, za razliku od drvenih kućica, prekrasno šarolika, što potiče dječju maštu, razigranost i u njima budi domišljatost te bajkovite prizore. Dječja kućica Smoby neće biti zanimljiva samo vašoj djeci već i njihovim prijateljima. Ona je prekrasan dodatak za dvorište ili vrt. Vlastita kućica je ispunjenje snova svakog djeteta.

Karakteristike

  • vrtna kućica s žaluzinama i vratima koja se otvaraju 
  • zanimljiv reljef na zidovima 
  • lijepo pristaje svakom dvorištu ili vrtu 
  • primjerena za djecu od 2. godine starosti 
  • izdržljiva i maksimalno stabilna konstrukcija 
  • anti UV filter štiti boje od blijeđenja
  • ukupna visina 132 cm 
  • visina vrata 95 cm 
  • dovoljno prostora za igru više djece 
  • baršunasto nježna plastika
  • zaobljeni rubovi, za sprječavanje ozljeda 
  • kvalitetan francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije124*117*132 cm
Ukupna visina132 cm
Dimenzije pakiranja99*30*122 cm
Ukupna dužina124 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina18,8 kg / 22 kg
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.