Kućica My House Smoby s 2 vratima, električnim zvoncem i stolić za piknik

Opis proizvoda

Dječja kućica My House Smoby prekrasna je i prostrana dječja kućica, u kojoj će se moći igrati više djece zajedno. Osmišljena je u prekrasnoj, nježnoj krem, narančastoj i zelenoj boji, koju upotpunjuje pastelna smeđe-siva boja, koja naglašava zanimljive detalje. Plastika dječje kućice nježna je i baršunasta na dodir. Dvostruki zidovi kućice jamče sigurnost, čvrstoću i stabilnost čak i na visini od 135 cm. Dimenzije kućice iznose 154*120*135 cm, a uz nju je postavljen praktičan stolić s klupom. Mali nestašci tako mogu doručkovati na terasi ili igrati omiljene igre. Ova prekrasna dječja kućica My House Smoby lijepo će pristajati vašem vrtu ili dvorištu.

Kućica ima dva velika krovna prozora, koja naglašavaju njenu veličinu. Brojni prozori dječje kućice jamče svijež zrak i sijenu čak i za vrijeme najvrućih dana. Kućica ima jedan prozor s pomičnom žaluzinom, dva otvorena okrugla prozora, koja podsjećaju na podmornicu te dvoja praktična vrata umjesto jednih velikih vrata. Na okviru vrata postavljeno je elektroničko zvono, koja svira prekrasnu melodiju, na vrata je pak pričvršćen poštanski sandučić. Stolić s klupama, koji čini dio kućice, možete koristiti unutar kućice kao kutak za jelo ili pak vani kao piknik stolić. Kućica za djecu ima UV filter, koji štiti plastiku od sunčevih zraka. Prekrasna kućica za prekrasnu djecu primjerena je od njihove 2. godine starosti nadalje. Smoby je francuski proizvođač dječjih igračaka s dugogodišnjom tradicijom, koja jamči sigurnost i kvalitetu.

Površina dječje kućice ima jedinstveni UV filter, koji štiti boje kućice od blijeđenja te će tako ostati prekrasne i žive dugi niz godina. Posebnost UV filtera je u tome što će kućica i nakon više godina izgledati kao da ste ju tek kupili. Dječja kućica Smoby sastavlja se i rastavlja na vrlo jednostavan način. Nakon što ju sastavite neće zauzeti puno prostora, te se ne trebate brinuti da će vam smetati. Stabilnost kućice je zajamčena, zahvaljujući kvalitetnim plastičnim materijalima, koji su čvrsti i izdržljivi. Plastična površina je baršunasta na dodir i nježna za dječje ručice. Njeni rubovi su zaobljeni, zato se djeca za vrijeme igre neće ozlijediti. Smoby je francuska marka dječjih igračaka, koja jamči kvalitetu i izdržljivost kućice, izrađene po europskim standardima. Francuska marka Smoby jamstvo je kvalitete, koju potvrđuju njene godine postojanja.

Igra u dječjoj kućici je zanimljiva za djecu različite dobi. U njoj će se moći satima igrati s prijateljima, braćom i sestrama. Kućica za djecu Smoby spada među najkvalitetnije na tržištu, zahvaljujući svojoj visokoj kvaliteti i izdržljivosti. Užitak u igri s dječjom kućicom poseban je zbog dosljednog ergonomskoj rješenja, jer djeca unutar kućice imaju mnoštvo prostora za igru. Igra u dječjoj kućici kod djece razvija komunikacijske vještine, djeca će kroz igru oponašati odrasle. Okolica kućicakoja omogućava mnoštvo ideja, potiče razvoj fonda riječi djeteta. Dječja kućica Smoby je, za razliku od drvenih kućica, prekrasno šarolika, što potiče dječju mašto i razigranost te u njima budi domišljatost i bajkovite prizore. Dječja kućica Smoby neće biti zanimljiva samo vašoj djeci, već i njihovim prijateljima. Ovo je prekrasan dodatak za dvorište ili vrt. Drvena kućica ispunjava snove svakog djeteta.

Karakteristike

  • unikatna dječja kućica sa stolićem i klupama 
  • za svako dvorište ili vrt 
  • reljef na zidovima imitira građevinski materijal 
  • piknik stolić s klupama ili blagovaonski stol unutar kućice 
  • elektroničko zvono na vratima 
  • visina 135 cm 
  • dovoljno prostora za više djece 
  • prekrasne žive boje 
  • plastika s posebnim UV filterom, koja štiti od blijeđenja 
  • zaobljeni rubovi 
  • kvalitetan francuski proizvod 
  • primjerena za djecu od 2. godine starosti 
  • za dječake i djevojčice
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije154*120*135
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
Ukupna dužina154 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina22,5 kg / 27,8 kg
BilješkaBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.