Lutka dječak Paul pije i piški Mon Grand Poupon Corolle sa smeđim trepćućim očima i 3 dodatka 36 cm od 24 mjes

Opis proizvoda

Jedinstvena lutka, francuske marke Corolle, Paul Mon Grand Poupon već zna koristiti kahlicu! Kao jedina e-trgovina na tržištu, vašu ćemo djeci razveseliti s prekrasnom lutkom Corolle, s nevjerojatno dorađenim detaljima, značajnim mirisom vanilije i velikim izborom dodataka. Lutka Paul u očaravajućoj ružičastoj odjeći primjerena je za djecu od 2. godine starosti i, pomoću vašeg mališana, naučiti će piti iz bočice i piškiti u kahlicu. Svaka igra s lutkom počinje s hranjenjem s bočicom te će zatim djeca lutku Paula posjesti na kahlicu i pritisnuti njen trbuščić. Lutka će se popiškiti u plavu kahlicu, a zatim je spremna na mirisnu kupku. Vesela smeđooka lutka Corolle s 3 dodatka - kahlicom, dudom i bočicom, također sklapa oči kada leži na leđima, zahvaljujući čemu dodatno podsjeća na brigu o pravoj bebi. 

Prekrasna lutka Paul Mon Grand Poupon sa smeđim očima velika je 36 cm, tako da će u naručja vaših mališana pristajati kao salivena. igra s lutkom biti će nezaboravna zbog idealne veličine lutke, a prvenstveno zbog nevjerojatno dorađenih detalja, mirisu vanilije te velikom izboru dodataka, koje vam marka Corolle nudi. Vaša djeca mogu s originalnom lutkom Paulom zajedno učiti koristiti kahlicu, zahvaljujući čemu će brže prestati koristiti pelene i istovremeno se ugodno igrati. Igrom s lutkom Corolle djeca se približavaju svijetu odraslih i upoznaju svoje emocije, a zahvaljujući jedinstvenom dizajnu razvijaju i svoju maštu. Prvoklasni materijali koji su ugodni na dodir djeci će priuštiti nesmetanu igru, među kojom će poboljšati svoje finomotoričke i komunikacijske vještine. Lutku Corolle čistite ručno, uporabom nježnog tekuće deterdženta i krpice, a odjeću jednako tako perete ručno, pri najvišoj temperaturi od 40 °C.

Omiljena francuska marka Corolle već od 1979. godine u naručja vaše djece donosi samo najljepše lutke. Tim dizajnera lutaka Corolle stvara u malom romantičnom gradiću Langeais, u francuskoj provinciji Loire Valley. U svim lutkama ove marke sjedinjeni su prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom parent's Choice Awards, a također i brojnim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Nepogrešivi dio lutaka Corolle su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su na dodir. Svaka lutka Corolle jedinstvena je, baš kao i vaše dijete. U naručje vašeg mališana položite najljepšu lutku na svijetu, koju ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike 

  • mekana i lagana lutka 
  • s kahlicom, dudom i bočicom 
  • nježan miris vanilije 
  • za djecu od 24. mjeseca 
  • smeđe oči i plavi dodaci 
  • veličina 36 cm 
  • detalji prilagođeni djetetovoj dobi 
  • ručno pranje pri najviše 40 °C 
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina36 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.