Dimnjak kao dodatak za dječju kućicu Smoby Neo Jura Lodge i Vrtlar s UV filtrom

Opis proizvoda

Francuski proizvođač Smoby nudi praktična pomagala i dodatke za dječje kućice, s kojima ćete razveseliti svako dijete. Nudimo vam praktični dimnjak, koji je potreban svakom krovu kućice i zahvaljujući kojem će dječja igra u kućici i oko nje postati još realističnija. Dimnjak je osmišljen u zelenoj boji i jednakom tonu kao i kućica, tako da će se međusobno savršeno upotpuniti.

Dimnjak za dječje kućice ima izdržljive dvostruke stranice i izrađen je uz pomoć najmodernijeg proizvodnog procesa Blow Molding, jednako kao i sve kućice marke Smoby. Može se pohvaliti stabilnom i izdržljivom konstrukcijom, koja prkosi vjetrovitom vremenu, njegova površina istovremeno je nježna i baršunasta na dodir. Ima ugodne, zaobljene rubove, tako da se djeca neće ozlijediti. Boje na dodacima Smoby neće izblijedjeti niti nakon duže uporabe, zahvaljujući anti UV filteru godinama će očuvati svoje prekrasne i žive boje, usprkos lošim vremenskim uvjetima. Dimenzije dimnjaka iznose 25*25*22 cm. Dimnjak se jednostavno postavlja na kućicu, montaža je posve jednostavna.

Moderni dimnjak marke Smoby svojim originalnim francuskim izgledom i funkcionalnošću kod djece razvija maštu izražavanje, uz njegovu pomoć približiti će se svijetu odraslim. Dodaci za dječje kućice važni su te im omogućavaju ideje za poboljšanje kućice, s njima će se igrati godinama. Svaki od dodataka za kućice nudi nove mogućnosti njene uporabe, s njima će se zabavljati više djece istovremeno.

Dimnjak je primjeren za kućice:

Priznati francuski proizvođač Smoby desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby igračke predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije25*25*22 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,26 kg
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.