Didaktički stolić BB Abrick Écoiffier 22 dijela s aktivnostima i kockama u motivu životinja od 12 mjes

Opis proizvoda

Didaktički stolić BB Abrick, francuskog proizvođača Écoiffier, predstavlja izuzetan poklon za sve dječake i djevojčice od 12. mjeseca starosti. Prekrasan stolić sastoji se od 22-dijelnog seta, zajedno sa šarenim didaktičkim kockama u nježnim bojama, koje će djeca umetati u pravilne oblike na stoliću. Razveseliti će ih i kocke u motivu životinja, koje su većih dimenzija i djeci omogućavaju lakšu uporabu za vrijeme gradnje različitih građevina. Stolić je opremljen i s rotirajućim oblicima i nudi mnoštvo prostora za pohranu, zato će djeca svoje kocke nakon igre moći i lijepo pospremiti. Stolić je na visini od 30 cm od tla, zato će ga vaši najmlađi bez poteškoća doseći. 

Stolić i kocke proizvedeni su od čvrste plastike sa zaobljenim rubovima za maksimalnu sigurnost djece. Nježne boje na djecu djeluju harmonično i umirujuće. Dok djeca planiraju i sastavljaju građevine od kocaka, u njima se razvijaju logično razmišljanje i percepcija prostora. Otkrivaju kako se kocke međusobno slažu i zanimaju se za svijet oko sebe. Igrom s kockama poboljšavaju i svoju finu motoriku i spretnost ruku. Stolić s kockama svestrano pomaže pri fizičkom i mentalnom razvoju djeteta te zato ne smije nedostajati u dječjoj sobi. 

Dimenzije stolića iznose 50*37*30 cm. Francuski proizvođač Écoiffier već više desetljeća djeci donosi kvalitetne plastične igračke koje ne sadrže štetne spojeve i sigurne su za dječju igru. Originalne igračke iz kolekcije BB Abrick ispunjavaju najviše europske standarde, pomažu djeci razvijati njihove vještine već od malih nogu. Francuska tvrtka Écoiffier dječacima i djevojčicama donosi igračke koje diktiraju najnoviji trendovi, po pristupačnim cijenama. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije50*37*30 cm
Dimenzije pakiranja80*60*37 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,67 kg
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.