Didaktički stolić Activity Table Little Smoby s funkcijama za razvoj motorike od 12 mjes

Opis proizvoda

Didaktički stolić Activity Table Little Smoby izuzetna je višenamjenska igračka, koja djeci od 12. mjeseca starosti pomaže pri razvoju njihovih kognitivnih i motoričkim sposobnosti. Didaktički dječji stolić stoji na 4 čvrste i stabilne noge i izrađen je od kvalitetne plastike, koja je baršunasta na dodir. Dječaci i djevojčice pri različitim igrama vježbati će spretnosti i vještinu. Mogu se veseliti katapultu, nizanju obruča, rotirajućem ogledaju, valjku i slatkom toboganu sa sličicom slona, po kojem spuštaju žutu lopticu.

Stolić za igru opremljen je i šarenim kockama sa sličicama životinja za umetanje, koje će djeca naučiti raspoznati po obliku i umetati ih u primjerene otvore. Kocke, nakon pravilnog umetanja, možete izvaditi iz noge stolića, tako da se igra može nastaviti kada god to djeca požele. Na taj način djeca vježbaju svoju finu motoriku i istovremeno prepoznaju pojedine boje i oblike kocaka. Na stoliću su brojni pokretni elementi, s kojima će se vaši najmlađi zabavljati satima i za to vrijeme poboljšavati svoje logično razmišljanje. Dimenzije proizvoda iznose 47*47*53 cm.

Smoby je priznati francuski proizvođač igračaka za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije47*47*54 cm
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.