Didaktički auto Buba Shape Sorter Car Cotoons Smoby s geometrijskim tijelima za ubacivanje od 12 mjeseci

Opis proizvoda

Didaktički autić Buba savršena je igračka, koja će razveseliti dječake i djevojčice već od njihovog 12. mjeseca starosti. Plavo bijeli autić proizveden je u obliku autića Bube i sadrži kocke raznih oblika, koje se u njega umeću kroz određene otvore. S umetanjem kockica najmlađi će vježbati svoju finu motoriku, razvijati logično razmišljanje i izražavanje. Izvrsna je didaktička igračka s kockama raznim boja koje će djeca izvaditi iz unutrašnjosti autića kroz prtljažnik.

Dječji autić proizveden je u jarkim bojama sa sličicama animiranih junaka Cotoons, koje potiču dječju maštu i izražavanje. Kocke mogu međusobno i spajati (na krajevima imaju okrugle kukice koje pristaju u otvore na drugim kockama) te tako od njih sastaviti lanac. Dječji autić jednako tako sadrži mali mobilni telefon. Ovo je izuzetno omiljena igračka za malu djecu, s kojom se mogu igrati unutra i vani. Dimenzije proizvoda iznose 24*15*20 cm.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije24*15*20 cm
Ukupna visina20 cm
Dimenzije pakiranja25*15*21 cm
Ukupna dužina24 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,60 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.