Didaktička kuhinja za najmlađe Cooky Kitchen Little Smoby s kockama i posuđem od 18 mjes

Opis proizvoda

Didaktička kuhinja za najmlađe Cooky Kitchen iz linije Little Smoby, fantastična je igračka za dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Bezvremenska kuhinja u nježnim pastelnim bojama sa sličicama životinja očarati će djecu već na prvi pogled, s njom će se moći igrati već od malih nogu i istraživati igru kuhara. Kuhinja je opremljena bogatim setom od 25 dodataka, među kojima će djeca naći čaše, tanjure, šalice, žlice, vilice, noževe, lonac s poklopcem, soljenka sa zvukom cric-crac, kuhinjska traka za kosu, kapsule za aparat za kavu (kava/mlijeko/čokolada) i 4 didaktičke kocke za svestrani razvoj vaše djece.

U srednjem dijelu kuhinje su štednjak i aparat za kavu, na gornjem dijelu na napi je postavljen sat sa zvukom u mehaničkim zvukom cric-crac, koji prikazuje četiri različite životinje. Kuhinja nudi dovoljno prostora za pohranu - djeca će se nakon igre naučiti pospremiti pomagala na svoje mjesto. Pomična krila na pultu kuharima će osigurati dodatan prostor za pohranu, gdje nakon obroka mogu odložiti žlice i vilice. Prekrasna dječja kuhinja sa zaobljenim rubovima i precizno dorađenim detaljima djeci će za vrijeme igre kuhara donijeti realistične doživljaje.

Didaktičke kocke pomažu najmlađoj djeci pri poboljšavanju fine motorike i prepoznavanjem različitih oblika i boja. S umetanjem kocaka u pravilne otvore pridobiti će samopouzdanje i razvijati logično razmišljanje i percepciju prostora. Još mnogo drugih šarenih dodataka koristiti će za vrijeme igre kuhara, gdje će otkriti uporabu kuhinjskih pomagala. Pri igri s drugom djecom razvijati će jezične i društvene vještine. Veseli dizajn boja kuhinje kod njih razvija kreativnost i maštu. Dimenzije kuhinje iznose 65*35*85 cm, visina radnog pulta iznosi 41 cm.

Francuski Smoby vodeći je francuski proizvođač vrhunskih dječjih igračaka. Plastika na igračkama Smoby čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna za dječje ručice. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije65*35*85 cm
Ukupna visina85 cm
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.