Didaktička kućica Shape House Cotoons Smoby s ključem u vratima i geometrijskim tijelima od 12 mjeseci

Opis proizvoda

Didaktička kućica Shape House iz linije Cotoons, francuskog proizvođača Smoby, izvrsna je igračka za svu djecu od 12. mjeseca starosti. Kućica je proizvedena u prekrasnom bijeloj boji s plavim krovom i šarenim vratima. Dio kućice za umetanje je i set kocaka u obliku figurica Cotoons, koje se u kućicu umeću kroz otvore na krovu. Figurice se iz kućice vade uz pomoć šarenih ključeva, uz čiju pomoć će djeca poboljšati svoju finu motoriku, logično razmišljanje i izražavanje.

Kućica Smoby pomaže vašim najmlađima pri razvoju njihove mašte i izražavanje, naučiti će raspoznavati nove oblike i boje. S razlikovanjem boja, oblika, sličica i površina djeca upoznaju i otkrivaju nove riječi. Originalan dizajn i mnoštvo igara, koje si mogu smisliti s didaktičkom igračkom, potiču želju za otkrivanjem svijeta oko njih. Proizvedena je od kvalitetne i izdržljive umjetne mase, zaobljenih i nježnih rubova, ugodne na dodir. Šarena kućica krasiti će svaku dječju sobu i u njoj stvoriti ugodnu i domaću atmosferu. Dimenzije proizvoda iznose 23*27*23 cm.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije23*27*23 cm
Ukupna visina27 cm
Dimenzije pakiranja24*24*24 cm
Ukupna dužina23 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,85 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.