Drvena didaktička kućica Shape Sorter House Eichhorn s 12 kockica za umetanje od 12 mjes

Opis proizvoda

Drvena didaktička kućica Shape Sorter House, njemačkog proizvođača Eichhorn, zabavljati će djecu od 12. mjeseca i istovremeno pomoći pri njihovom svestranom razvoju. Kućica s crvenim uklonjivim krovom proizvedena je od borovog drva i u dječjoj sobi stvoriti će ugodnu i kreativnu atmosferu. Djeca će naučiti u kućicu umetnuti 12 šarenih kockica raznih oblika, razveseliti će ih i motivi životinjica - kravice, praščića, konjića i psića. Traženjem pravilnih oblika djeca će vježbati svoju finu motoriku, percepciju prostora i logično razmišljanje. Dimenzije kućice iznose 18*17*18 cm, na gornjem dijelu je drška za jednostavno prenošenje.

Igračke za najmlađe važne su za razvoj svakog djeteta, jer povećavaju aktivnost njihovog mozga i razvijaju spretnost i sposobnost. Slagalica je osmišljena u živim i ugodnim bojama, koje su praktične za najmlađu djecu jer im pomažu razlikovati boje. Za vrijeme umetanja kockica brzo će poboljšati procjenu veličine pojedinih kockica, moći će vježbati i svoju brzinu i preciznost. Zahvaljujući tome pridobiti će zdravo samopouzdanje, naučiti se oslanjati na sebe i brže rješavati bilo koji zadatak. Za vrijeme proizvodnje i obrade drva uvaženi su najviši standardi kvalitete, igračka ispunjava stroge kriterije kvalitete, zato je sigurna za igru najmlađe djece.

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi moderne drvene igračke, koje savršeno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su, a razveseliti će i buduće generacije djece. Kod djece potiču zdravu radoznalost, izražavanje i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, za vrijeme proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskim šumama. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije. 

Karakteristike

  • drvena kućica s 12 kockica za umetanje
  • vrhunski njemački dizajn marke Eichhorn
  • igračka za više generacija 
  • za svestrani razvoj djece
  • ispunjava sve stroge norme i kriterije EU
  • primjereno od 12. mjeseca
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloDesigned in Germany
Dimenzije18*17*18 cm
Ukupna visina18 cm
Dimenzije pakiranja42,5*38*40
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.