Didaktička košarica od šećerne trske Bio Sugar Cane Shape Sorter Smoby 8 kocki - iz kolekcije Smoby Green 100% reciklirane od 12 mjes

Opis proizvoda

Otkrijte vrhunske didaktičke igračke iz kolekcije Smoby Green. Didaktička košarica od šećerne trske Shape Sorter, francuskog proizvođača Smoby izuzetna je igračka koja će pomoći u razvoju vašeg djeteta od 12. mjeseca starosti. Praktična košarica s ručkom ima i poklopac s otvorima različitih oblika, kroz koje će dječaci i djevojčice stavljati 8 šarenih kockica. Na razigran način djeca će razviti svoju finu motoriku, logično razmišljanje, a upoznati će nove boje i oblike i naučili stavljati kockice u prave oblike. Didaktička košarica proizvedena je od prave šećerne trske, zato je 100% reciklirana, materijal je sastavljen od 90% organskog materijala, dobivenog od brzo rastuće šećerne trske, koja ne ugrožava okoliš.

Francuski proizvođač Smoby nastoji očuvati okoliš, tako da se možete veseliti proizvodu u modernom pakiranju od čvrstog kartona, koji se može 100% reciklirati. Proizvodnja igračaka od održive umjetne mase dan danas predstavlja velik izazov za sve proizvođače, među kojima je Smoby jedan od prvih. Igračke biljnog porijekla jednako su kvalitetne i čvrste i imaju nježnu površinu kao i igračke od plastike, proizvedene od nafte, tako da razliku nećete ni primijetiti. Priuštite svojoj djeci igračke koje čuvaju okoliš. Didaktička košarica potiče razvoj mašte kod djece, zahvaljujući ručci možete ju ponijeti na izlete i praznike. Dimenzije proizvoda su 17*19*10 cm.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je, a istovremeno nježan za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme zabavne igre ostala sigurna od ozljeda. Boje na Smoby igračkama potiču razvoj mašte i individualnosti kod djece, a osvojit će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francuski kvalitetu i originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije17*19*10 cm
Ukupna visina10 cm
Dimenzije pakiranja19*10*21 cm
Ukupna dužina19 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,31 kg
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.