Didaktička košarica od šećerne trske Bio Sugar Cane Shape Sorter Little Smoby Green 100% reciklirana od 12 mjes

Opis proizvoda

Didaktička košarica od šećerne trske Shape Sorter Little, francuskog proizvođača Smoby, djecu će zabavljati i pomagati pri njihovom razvoju već od 12. mjeseca starosti nadalje. Dječja košarica bijelo plave boje ima i poklopac s otvorima različitih oblika u koje će dječaci i djevojčice umetati 8 šarenih kocaka. Na razigran način djeca će razvijati svoju finu motoriku, logično razmišljanje, upoznati će nove boje i oblike u naučiti umetati kocke u prave oblike. Košarica je proizvedena od prave šećerne trske, zato je 100% reciklirana, materijal se sastoji od 90% organskih sastojaka, pridobivenih od brzo rastuće šećerne trske, koja ne ugrožava okoliš.

Francuski proizvođač Smoby zalaže se za zaštitu okoliša, zato je proizvod zapakiran u modernu ambalažu od čvrstog kartona, koji se jednako tako može 100% reciklirati. Proizvodnja igračaka o održive umjetne pase predstavlja velik izazov i za proizvođače igračaka, među kojima je Smoby jedan od prvih. Igračke proizvedene od biljnih izvora jednako su kvalitetne i izdržljive te jednako tako imaju nježnu površinu, kao i igračke od plastike, proizvedene od nafte, tako da razliku niti nećete primijetiti. Priuštite svojoj djeci igračke koje čuvaju okoliš. Didaktička košarica kod djece budi maštu i izražavanje, zahvaljujući ručci možete ju ponijeti na izlete, u posjete i praznike. Dimenzije proizvoda iznose 20*17*14 cm.

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi očaravajuće igračke s jedinstvenom pričom. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme zabavnih igara ostala sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije20*17*14 cm
Ukupna visina14 cm
Dimenzije pakiranja20*17*11 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.