Čistački kolica s usisavačem Cleaning Trolley Clean Home Écoiffier s 12 dodacima od 3 godine ECO2774

Opis proizvoda

Čistića kolica s usisavačem Cleaning trolley Écoiffier predstavljaju sjajni set za čišćenje za sve ljubitelje reda od 3 godine. Set za čišćenje sadrži 12 dodataka, uključujući plavi usisavač sa velikim točkovima, kantu sa dodatkom za namakanje mopova, veliku metlu, lopaticu, strugač za prozore, četku i čistač u bocama. Elegantna čistića kolica sa 3 točka omogućavaju lako rukovanje, a ručke su prilagođene za male dječje ruke.

Kolica su opremljena dovoljno prostora za pohranu za vješanje i spremanje dodataka za čišćenje. Igra kućanstva razvija dječju maštu i kreativnost. Djeca se ne samo zabavljaju, već i uče odgovornosti. Pomažu roditeljima, čiste svoju sobicu i tako se približavaju svijetu odraslih. Plava kolica su izrađena od kvalitetne plastike, privlače djecu na prvi pogled i zajedno sa dodacima pružaju djeci mnogo realističnih iskustava.

Francuski Écoiffier već dugi niz godina donosi djeci najbolje igračke koje zadovoljavaju najviše europske kriterije, stoga su igračke Écoiffier pogodne i za najmanju djecu. U svijetu gdje se najčešće susrećemo s proizvodima izrađenim u Kini, francuski proizvođač se ističe originalnim dizajnom koji je utjecan najnovijim trendovima, sigurnosnim kriterijima tijekom proizvodnje i kvalitetom po pristupačnoj cijeni.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije22*31*58 cm
Ukupna visina58 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.